Povezane vesti
Profesor fizički napao dvojicu učenika, intervenirala i policija"
Alo 05.12.2018
U Tehničkoj školi u Čakovcu u utorak poslepodne dogodio se incident kada je jedan profesor navodno fizički nasrnuo na dvojicu 16-godišnjih učenika 2. razreda te škole. I u školi i u policiji rekli su nam da ispituju što se tačno dogodilo. Kako su nam… »
Nastavnik pretukao dva učenika, opet bi isto uradio
Alo 05.12.2018
U srednjoj školi došlo je do fizičkog obračuna između profesora i dvojice učenika. U Srednjoj tehničkoj u Čakovcu juče se navodno profesor F. D. sukobio sa učenicima. Kako je ispričao jedan đak, profesor je odlučio da izbaci učenike iz razreda jer su… »
Hrvatski profesor pretukao dva učenika: Gađali su me kredom, pa sam izgubio kontrolu! Uradio bih to ponovo da moram!
Kurir 05.12.2018
U Srednjoj Tehničkoj školi u Čakovcu juče se navodno profesor Franjo Dragičević sukobio sa učenicima. Kako je ispričao jedan đak, profesor je odlučio da izbaci učenike iz razreda jer su pričali, a onda je došlo i do fizičkog obračuna. Dragičević je… »
Vesti dana »
Zverev i Koboli za novu stranicu istorije tenisa - sve spremno za finale Rolan Garosa
Nova pre 13 minutajoš 47 povezanih
Izlaznost na izborima na Kosovu do 11 sati veća od osam posto, glasanje se odvija mirno
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 19 povezanih
(Video) Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu: Do 13 sati u Leposaviću glasalo 35,90 odsto građana, u Prištini 17,92
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 44 povezane
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS
Radio sto plus pre 23 minutajoš 14 povezanih