Vremenska prognoza - 7. decembar

Vremenska prognoza - 7. decembar

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Vremenska prognoza - 7. decembar
Danas će se smenjivati sunce i oblaci. Temperatura do 8 stepeni.
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 06.12.2018. Četvrtak: Pretežno sunčano. Vetar slab, istočni. Najviša temperatura od 3 do 7 stepeni. Uveče i u toku noći sa severa umereno... »

Detaljna prognoza za decembar: Imaćemo 13 snežnih dana, a prvi je 9. decembar! Evo šta nas čeka u novogodišnjoj noći i za praznike

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD - Početak naredne nedelje donosi nam pad temperature za oko 5 stepeni i sneg, a prema dugoročnoj prognozu RHMZ, do kraja meseca imaćemo minimum 13 snežnih dana, koliko će između ostalog biti i u Beogradu. Vreme kao današnje zadržaće se u Srbiji do 9. decembra, za kada je u nižim predelima,... »

Sutra hladno, s dužim sunčanim intervalima

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana suvo uz više oblačnosti na severu i istoku, i dužim sunčanim intervalima u ostalom delu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni i samo je tokom noći na severu ponegde moguća kiša. Jutarnja temperatura biće od -7 do -1, a najviša dnevna od 3 do 8 stepeni Celzijusa. U Beogradu će u petak posle hladnog jutra... »

Sutra se spremite za mraz od ranog jutra: Tokom dana oblačno, hladno a moguća i kiša

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana suvo uz više oblačnosti na severu i istoku, i dužim sunčanim intervalima u ostalom delu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni i samo je tokom noći na severu... »

Prognoza za sedam dana: Evo šta nas čeka

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
Početak naredne nedelje donosi nam pad temperature za oko 5 stepeni i sneg.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sutra ujutro hladno sa slabim i umerenim mrazem. U toku dana suvo uz vise oblačnosti na severu i istoku Srbije, dok se na jugu i zapadu očekuju duži sunčani intervali. Vetar slab i umeren, južni i... »

Dugoročna prognoza za decembar: Pola meseca će biti sa snegom, a evo šta se prognozira za novogodišnje praznike

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Početak naredne nedelje donosi nam pad temperature za oko 5 stepeni i sneg, a prema dugoročnoj prognozu RHMZ, do kraja meseca imaćemo minimum 13 snežnih dana, koliko će između ostalog biti i u Beogradu. Vreme kao današnje zadržaće se u Srbiji do 9. decembra, za kada je u nižim predelima, kao što su... »

Ujutru mraz, tokom dana sunčano

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
NOVI SAD: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani periodi s malo oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 6 stepeni.
VOJVODINA: Ujutru mraz, a tokom dana duži sunčani periodi s malo oblaka. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 7 stepeni. SRBIJA: Ujutru mraz, a tokom dana duži sunčani... »

Danas malo i umereno oblačno, temperatura do sedam stepeni

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički... »

Danas malo i umereno oblačno sa periodima sunca

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je RHMZ.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do osam stepeni, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje predviđa se umereno... »

Dan preslikan od juče: Tmurno, oblačno i hladno, do 7 stepeni! Ponegde sa malo sunca

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički... »

Prognoza: Red oblaka, red Sunca

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će biti oblačno sa sunčanim periodima, najviša dnevna temperatura oko sedam stepeni.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od... »

I oblaci i sunce – do 8 stepeni

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: I oblaci i sunce – do 8 stepeni
U Srbiji će biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do osam stepeni, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje predviđa se umereno... »

Danas malo i umereno oblačno, temperatura do sedam stepeni

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblacno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički... »
©2019 Netmark d.o.o.