Pad američkih aviona nadomak Japana, jedan pilot stradao

Sudarili se američki avioni sa marincima i pali u more: Preminuo jedan od dvojice pronađenih, za petoricom se još traga!

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Nakon sudara dva američka aviona sa marincima koja su se srušila u more kod obale Japana, jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su danas američki zvaničnici.
Jedan od pronađenih marinaca je u dobrom stanju, drugi je proglašen mrtvim, a za ostalom pretoricom se još traga i sapslačke akcije se nastavljaju, navodi se u saopštenju #UPDATE: 1 dead, 5 missing after Marine refueling plane... »

Pad američkih aviona nadomak Japana, jedan pilot stradao

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Pad američkih aviona nadomak Japana, jedan pilot stradao
Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedan od pronađenih marinaca je preminuo a drugi je u dobrom stanju, navedeno je u saopštenju američkih marinaca. U saopštenju se dodaje da se potraga i spasilačke operacije za preostalom petoricom marinaca nastavljaju.
Iz Marinskog korpusa SAD saopštili su da su u incidentu, koji se dogodio oko dva časa ujutru po lokalnom vremenu, učestvovala dva aviona, avio-cisterna "lokid martin" KC-130 i lovački avion "mekdonel daglas" F/A-18, tokom... »

Sudar vojnih aviona: Jedan marinac nađen živ, drugi preminuo, nastavlja se potraga za još petoricom

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su američki zvaničnici
VAŠINGTON - Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su američki zvaničnici. Jedan od pronađenih marinaca je u dobrom stanju, drugi... »

Sudar dva aviona marinaca SAD, jedan preminuo

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Sudar dva aviona marinaca SAD, jedan preminuo
VAŠINGTON - Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su danas američki zvaničnici.
Jedan od pronađenih marinaca je u dobrom stanju, drugi je proglašen mrtvim od strane kompetentnog lekarskog osoblja, navedeno je u saopštenju američkih marinaca. U saopštenju se dodaje da se potraga i spasilačke operacije za... »

Sudar vojnih aviona: Jedan marinac nađen živ, drugi preminuo, nastavlja se potraga za još petoricom

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Jedan od dvojice američkih marinaca koji su pronađeni posle sudara dva vojna aviona i pada u more kod obale Japana proglašen je mrtvim, saopštili su danas zvaničnici SAD. - Jedan od pronađenih marinaca je dobro, a drugog je kompetentno medicinsko osoblje proglasilo mrtvim - navodi se u saopštenju... »

Udes aviona cisterne i F-18, petoro nestalih

Politika četvrtak, 6. decembar 2018.
Tokio - Avion-cisterna i lovački avion američkih Marinaca srušili su se danas nadomak obale Japana, pronađene su dve osobe, a pet se vode kao nestale. Iz Marinskog korpusa SAD saopštili su da su u incidentu, koji se dogodio oko dva časa ujutru po lokalnom vremenu, učestvovala dva aviona,... »

Sudar aviona u blizini Japanske obale

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva aviona američkog ratnog vazduhoplovstva srušila su se u Pacifik u blizini japanske obale nakon što su se sudarila u vazduhu, saopštili su američki i japanski zvaničnici, prenosi AP.
U letelicama je bilo ukupno sedam članova posade, a spasioci su do sada pronaški dve osobe, dok se za petoricom i dalje traga. U saopštenju američke mornarice navodi se da su u incidentu učestvovali lovac FA-18 i avion-tenker... »

Dva američka aviona pala u more blizu Japana (FOTO)

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva aviona američke mornarice su se srušila u more nedaleko od japanske obale, preneli su svetski mediji. Pronađene su dve osobe, a pet se vode kao nestale.
U saopštenju vojnih zvaničnika navedeno je da su se srušili avion tipa KC-130 i borbena letelica F/A-18. "Incident se dogodio kada su avioni poleteli iz baze Ivakuni u Japanu, kako bi obavili unapred zakazane vežbe", navedeno je.... »

Dva američka vojna aviona srušila se kod obale Japana

Al Jazeera četvrtak, 6. decembar 2018.
Dosad su pronađena dva od sedam vojnika koji su bili u tankeru KC-130 Hercules i borbenom F/A-18 Hornetu.
U japanskim vodama traga se za pet američkih marinaca nakon nerazjašnjene nesreće dva vojna aviona, izjavili su američki zvaničnici. Iz Marinskog korpusa SAD-a saopćili su da su u incidentu koji se dogodio oko dva sata ujutro po... »

Sudar dva aviona SAD, nestali marinci!

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
Pet američkih marinaca nestalo je nakon sudara dva borbena aviona kod obala Japana, saopštila je američka vojska.
Foto: MONDO/Dragana Todorović Incident se dogodio tokom vežbi aviona američkih marinaca KC-130 i F/A-18. Japansko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su mornaričke snage do sada pronašle dvojicu od sedmoro marinaca koji su bili... »

Sudar dva aviona vojske SAD tokom vežbe iznad Japana

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva aviona američke vojske sa ukupno sedam članova posade sudarila su se tokom vežbe iznad japanske obale, saopštili su danas zvaničnici vojske SAD, dodajući da su dvojica pilota iz lovca F-18 pronađeni živi.
Avioni su poleteli iz baze Ivakuni na redovnu vežbu punjenja goriva u vazduhu. Američki mediji su javili da je u avionu F-18 bilo dva člana posade, dok je u transportnom tipa C-130 bilo njih petoro. Neimenovani zvaničnici su... »

Sudar dva aviona vojske SAD tokom vežbe iznad Japana

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva aviona američke vojske sa ukupno sedam članova posade sudarila su se tokom vežbe iznad japanske obale, saopštili su zvaničnici vojske SAD, dodajući da su dvojica pilota iz lovca F-18 pronađeni živi.
Avioni su poleteli iz baze Ivakuni na redovnu vežbu punjenja goriva u vazduhu. Američki mediji su javili da je u avionu F-18 bilo dva člana posade, dok je u transportnom tipa C-130 bilo njih petoro. Neimenovani zvaničnici su... »
©2019 Netmark d.o.o.