Povezane vesti
"Zatekla sam ga u lokvi krvi, sam se povredio": Srpkinja poriče da je izbola sinčića, komšije čule jezive vriske
Blic 06.12.2018
Državljanka Srbije M. P. (40) poreklom iz Niša, negirala je juče u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici da je teško ranila sedmogodišnjeg sina. Ona se tereti da je preksinoć u iznajmljenoj kući, u mestu Rijeka Crnojevića, nožem izbola sina. Ona je… »
Majka izbola dete: Krvi je bilo svuda
Večernje novosti 05.12.2018
U Tužilaštvu u Podgorici saslušana državljanka Srbije M. O. (40) zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjaka. Dečak navodno i ranije zlostavljan, ali nema podataka o tome u Centru za socijalni rad. Policija je zatekla jeziv prizor. DRŽAVLjANKA Srbije M. P… »
Vesti dana »
Spektakularna večera za Sija, Tramp ga kraljevski ugostio! Milijarderi među zvanicama, evo šta su dvojica lidera dogovorila, Melanija i Peng u centru pažnje!
Kurir pre 32 minutajoš 29 povezanih
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; iz Njujorka poruka: Samo diplomatija može da reši krizu na Bliskom istoku
RTS pre 2 minutajoš 18 povezanih
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 52 minutajoš 33 povezane
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana
Poslednje isplate državne pomoći od 6.000 dinara: Danas ležu preostale uplate
Euronews pre 42 minutajoš 8 povezanih