Uvešćemo više zdravijih obroka u školske kuhinje

Uvešćemo više zdravijih obroka u školske kuhinje

Nova ekonomija četvrtak, 6. decembar 2018.
Mladen Šarčević
U svakodnevnoj ishrani dece u Srbiji treba da bude mnogo voća i povrća i zato ćemo uvesti više zdravijih obroka u školske kuhinje, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. On je posetio učenike Osnovne škole Marija Bursać u... »

Šarčević: Uvešćemo više zdravijih obroka u školske kuhinje u Srbiji

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Ministar prosvete je posetio učenike Osnovne škole "Marija Bursać" u Beogradu koji su u Maksi školskom karavanu kompanije Delez Srbija učili o tome zašto je važno da se pravilno i zdravo hrane
U svakodnevnoj ishrani dece u Srbiji treba da bude mnogo voća i povrća i zato ćemo uvesti više zdravijih obroka u školske kuhinje, izjavio je u četvrtak ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. On je... »

Šarčević: Uvešćemo više zdravijih obroka u školske kuhinje

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
U svakodnevnoj ishrani dece u Srbiji treba da bude mnogo voća i povrća i zato ćemo uvesti više zdravijih obroka u školske kuhinje, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.
On je posetio učenike Osnovne škole "Marija Bursać" u Beogradu koji su u Maksi školskom karavanu kompanije Delez Srbija učili o tome zašto je važno da se pravilno i zdravo hrane. "Ministarstvo prosvete vodi računa o školskom... »
©2019 Netmark d.o.o.