Ivica Dačić na ministarskom savetu OEBS-a

Ivica Dačić na ministarskom savetu OEBS-a

Danas petak, 7. decembar 2018.
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama, ministrima spoljnih poslova država učesnica OEBS-a.
Tokom razgovora sa ministrima spoljnih poslova Belorusuje Vladimirom Makejem i Kazahstana Kairatom Abdrahmanovim, razmotreni su aktuelna situacija u OEBS-u i izazovi sa kojima se ova organizacija suočava. Ministar Dačić istakao... »

Dačić s šefovima diplomatije Belorusije i Kazahstana

Blic petak, 7. decembar 2018.
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama, ministrima spoljnih poslova država učesnica OEBS-a. Kako se navodi u saopštenju MSP, tokom razgovora sa... »

Dačić s šefovima diplomatije Belorusije i Kazahstana

Večernje novosti petak, 7. decembar 2018.
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama, ministrima spoljnih poslova država... »
©2019 Netmark d.o.o.