Povezane vesti

Drecun: Čini mi se da dokaza za "Žutu kuću" ima dovoljno

Vesti online 07.12.2018
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da će specijalizovano tužilaštvo za zločine počinjene na KiM, ako bude imalo dovoljno dokaza, podići optužnice i za ilegalnu trgovinu organima. - Čini mi se da ih ima dovoljno, tim više, što… »

Drecun: Čini mi se da dokaza za “žutu kuću” ima dovoljno

Večernje novosti 07.12.2018
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da će specijalizovano tužilaštvo za zločine počinjene na KiM, ako bude imalo dovoljno dokaza, podići optužnice i za ilegalnu trgovinu organima. BEOGRAD - Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra… »

Drecun: Čini mi se da dokaza za "Žutu kuću" ima dovoljno

RTV 07.12.2018
BEOGRAD - Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da će specijalizovano tužilaštvo za zločine počinjene na KiM, ako bude imalo dovoljno dokaza, podići optužnice i za ilegalnu trgovinu organima. "Čini mi se da ih ima dovoljno, tim više… »

Drecun: Čini se da ima dovoljno dokaza za "žutu kuću"

RTS 07.12.2018
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da će specijalizovano tužilaštvo za zločine počinjene na KiM, ako bude imalo dovoljno dokaza, podići optužnice i za ilegalnu trgovinu organima. "Čini mi se da ih ima dovoljno, tim više, što… »

Pada zid ćutanja: Osmorica otkrivaju ubice iz „žute kuće“

Večernje novosti 07.12.2018
Specijalno tužilaštvo NA KiM ispituje navode iz izveštaja Dika Martija o zločinima tzv. OVK nad Srbima. Izjave svedoka o trgovini organima nalaze se u poverljivom dokumentu. SPECIJALIZOVANO tužilaštvo za zločine na KiM vodi istragu o svim navodima… »

Vesti dana »