Povezane vesti
Ružić: Udruživanje gradova i opština radi reagovanja u katastrofama
Beta 07.12.2018
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko Ružić rekao je danas da će se manjak u finansijskim sredstvima i ljudskim kapacitetima nadomestiti udruživanjem gradova i opština u reagovanju na katastrofe i u upravljanju vanrednim… »
Ružić: Udruživanje gradova i opština radi reagovanja u katastrofama
N1 Info 07.12.2018
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko Ružić rekao je da će se manjak u finansijskim sredstvima i ljudskim kapacitetima nadomestiti udruživanjem gradova i opština u reagovanju na katastrofe i u upravljanju vanrednim situacijama… »
Ružić: Udruživanjem gradova i opština radi reagovanja u katastrofama nadomešta se manjak novca
Beta video 07.12.2018
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko Ružić rekao je danas da će se udruživanjem gradova i opština u reagovanju na katastrofe i u upravljanju vanrednim situacijama, što predvidja novi zakon o lokalnoj samoupravi… »
Sledeće godine će biti potpisan sporazum slivu Zapadne Morave
Beta video 07.12.2018
BEOGRAD - ``Posebno me raduje što će se na proleće sledeće godine potpisati sporazum izmedju 18 gradova i opšina u slivu Zapadne Morave i udruživanju finansijskih i administrativnih kapaciteta u rešavanju zajedničkih problema``, rekao je ministar… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane