Povezane vesti
Ceca na koncertu u Kosovskoj Mitrovici poručila: Ja sam deo ovog naroda (foto+video)
Večernje novosti 08.12.2018
Koncertom u severnoj Kosovskoj Mitrovici folk diva Ceca Ražnatović poručila. Divni ljudi, divna deco, ni sami ne možete da zamislite koliku podršku imate u ostatku Srbije. Veoma sam uzbuđena, prezadovoljna i presrećna što sam sa vama ovde i što ću vam… »
Ceca na Kosovu: Moj narode, hvala vam!
Mondo 08.12.2018
Uprkos protestu kosovskog ministra kulture, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bez problema stigla na Kosovo i oglasila se da je održala koncert pred 10.000 ljudi. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je nastup u studentskom centru u Kosovskoj… »
Koncert u kosovskoj Mitrovici Ceca Ražnatović: Idem srcem na Kosovo
Večernje novosti 07.12.2018
Idem srcem na Kosovo, moja obaveza je da kao javna ličnost podržim svoj narod - rekla je za "Novosti" Ražnatovićeva folk diva. FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće u subotu, tačno u podne, koncert u severnom delu Kosovske Mitrovice, u znak… »
Vesti dana »

Najnovije upozorenje RHMZ, stiže jako nevreme: Cela Srbija pod alarmom, posebno izdvojen Beograd: Prete tri opasne pojave
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane

Ukrajina napala jednu od najvećih naftnih rafinerija u Rusiji: Dronovi se obrušili na "Kiriši"
Telegraf pre 25 minutajoš 12 povezanih

Amerika ključa nakon ubistva Kirka Tramp želi oporavak nacije, ali tvrdi da oni to sprečavaju
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

(VIDEO) Oštećenja na asfaltu i gužve u saobraćaju: Pripreme za Vojnu paradu uveliko u toku
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana