Повезане вести

Осуда претњи и увреда

Осуда претњи и увреда

Вечерње новости 11.12.2018
Чланови Српске напредне странке огласили су се поводом непримерених реакција које су се у јавности појавиле на рачун новинарки Студија Б Иване Вучићевић и Барбаре Животић. ИЗВЕШТАВАЊЕ и коментари новинарки Студија Б Иване… »
Владанка Маловић: Поносна сам на храбро држање Иване Вучићевић и Барбаре Животић

Владанка Маловић: Поносна сам на храбро држање Иване Вучићевић и Барбаре Животић

Данас 11.12.2018
Саопштење чланице Председништва Српске напредне странке и шефице Службе за информисање СНС, која се иначе ретко оглашава у јавности Након салви монструозних претњи и простачких увреда осећам дужност и обавезу да, пре свега као… »
Владанка Маловић: Поносна сам, као грађанка Србије, на храбро држање Иване Вучићевић и Барбаре Животић

Владанка Маловић: Поносна сам, као грађанка Србије, на храбро држање Иване Вучићевић и Барбаре Животић

Вечерње новости 11.12.2018
Члан Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић огласила се саопштењем поводом напада на уредницу Студио Б, Ивану Вучићевић, и новинарку те телевизије, Барбару Животић. Члан Председништва Српске напредне странке… »

Вести дана »