Povezane vesti

Osuda pretnji i uvreda

Osuda pretnji i uvreda

Večernje novosti 11.12.2018
Članovi Srpske napredne stranke oglasili su se povodom neprimerenih reakcija koje su se u javnosti pojavile na račun novinarki Studija B Ivane Vučićević i Barbare Životić. IZVEŠTAVANjE i komentari novinarki Studija B Ivane Vučićević i Barbare… »
Vladanka Malović: Ponosna sam na hrabro držanje Ivane Vučićević i Barbare Životić

Vladanka Malović: Ponosna sam na hrabro držanje Ivane Vučićević i Barbare Životić

Danas 11.12.2018
Saopštenje članice Predsedništva Srpske napredne stranke i šefice Službe za informisanje SNS, koja se inače retko oglašava u javnosti Nakon salvi monstruoznih pretnji i prostačkih uvreda osećam dužnost i obavezu da, pre svega kao žena, uputim… »
Vladanka Malović: Ponosna sam, kao građanka Srbije, na hrabro držanje Ivane Vučićević i Barbare Životić

Vladanka Malović: Ponosna sam, kao građanka Srbije, na hrabro držanje Ivane Vučićević i Barbare Životić

Večernje novosti 11.12.2018
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se saopštenjem povodom napada na urednicu Studio B, Ivanu Vučićević, i novinarku te televizije, Barbaru Životić. Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović… »

Vesti dana »