Povezane vesti
Intervju petkom: Treba mi "reset" kao na kompjuteru, kaže Šabić
Radio 021 14.12.2018
Posle četrnaest godina i sedam različitih vlada Rodoljubu Šabiću ističe drugi mandat na mestu Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. BBC "Poverenik nema radno vreme" Rodoljub Šabić će posle 14 godina napustiti kabinet… »
Intervju petkom: Treba mi „reset" kao na kompjuteru, kaže Šabić
Južne vesti 14.12.2018
BBC "Poverenik nema radno vreme" Rodoljub Šabić će posle 14 godina napustiti kabinet u kome su police prepune različitih priznanja, zahvalnica i povelja, a zidove, po njegovoj želji, krase replike apstraktnih dela ruskog slikara Vasilija Kandinskog… »
Intervju petkom: Treba mi „reset" kao na kompjuteru, kaže Šabić
BBC News 14.12.2018
Posle četrnaest godina i sedam različitih vlada Rodoljubu Šabiću ističe drugi mandat na mestu Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Rodoljub Šabić će posle 14 godina napustiti kabinet u kome su police prepune… »
Vesti dana »
(Video) "Od danas svako ko sa receptom dođe u apoteku lek plaća znatno jeftinije. Ovo je trajna mera": Ministar Lončar o jeftinijim lekovima za dve grupe bolesti
Blic pre 25 minutajoš 21 povezana
Hladni front stiže u region! Sprema se snažno nevreme: Očekuju se olujni vetar i grmljavina, a moguća i još jedna opasna pojava
Večernje novosti pre 55 minutajoš 18 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, iranske vlasti nude 30.000 dolara za svakog ubijenog ili zarobljenog američkog vojnika
Euronews pre 50 minutajoš 16 povezanih
Osmaci koji nisu polagali završni ispit u junskom roku danas polažu test iz srpskog jezika
Glas Zaječara pre 1 satjoš 14 povezanih