Povezane vesti
Celo selo ispratilo anđelkoviće: Sahranjen bračni par čija su tela pronađena u bunaru
Blic 15.12.2018
Bračni par Anđelković, Časlav i Svetlana, čija su tela pronađena na dnu bunara u selu Stragari kod Trstenika, sahranjeni su danas na seoskom groblju u Poljni. Njihov četvorogodišnji sin S.A. je četiri dana sedeo sam u kući, pre nego su tela pronađena u… »
Sahranjeni roditelji nastradali u bunaru, siroče ide kod hranitelja
Večernje novosti 15.12.2018
Na lokalnom groblju u Poljni kod Trstenika posle utapanja u seoskom bunaru sahranjen bračni par Anđelković. Njihov četvorogodišnji sin, koji je čudom preživeo sam nekoliko dana. TRSTENIK - SLAĐANA (50) i Časlav Anđelković (57), supružnici čija su tela… »
Tragična smrt supružnika kod Trstenika Pod "lupom" i vlasnik bunara
Večernje novosti 15.12.2018
Smrt Slađane i Časlava Anđelkovića u selu Stragari istražuju dva tužilaštva, naložena obdukcija. ČAK dva tužilaštva istražuju tragediju u selu Stragari kod Trstenika, gde su 12. decembra na dnu bunara pronađena beživotna tela Slađane (50) i Časlava… »
Vesti dana »
Saslušan piroman koji je zapalio auto baka prasetu: Novi detalji uništavanja "brabusa" od pola miliona evra, Više tužilaštvo pokrenulo istragu!
Kurir pre 16 minutajoš 25 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkcij
Beta pre 57 minutajoš 34 povezane
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 4 satijoš 15 povezanih
"Mislim da će kralj Čarls posegnuti za jakim pićem" Hapšenje bivšeg princa Endrua ukaljalo reputaciju kraljevske porodice, ovo je nešto najgore što im se desilo
Kurir pre 22 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 32 povezane