Повезане вести

Дверјани умало да линчују полицајце

Дверјани умало да линчују полицајце

Вечерње новости 17.12.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић о инциденту за време избора у лучанима, који је добио публицитет. Обрадовић са 30-ак људи упао у станицу. ПРЕДСЕДНИК Двери Бошко Обрадовић и још тридесетак људи упали су у недељу… »
Стефановић послао Хркаловић да смири ситуацију, међутим - привођења и тензије

Стефановић послао Хркаловић да смири ситуацију, међутим - привођења и тензије

Н1 Инфо 17.12.2018
Наставља се полемика власти и опзиције о томе колико је и чијих активиста привођено током јучерашњих избора у Лучанима. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је државна секретарка у МУП-у Дијана Хркаловић, у… »
Стефановић: Насиље не доноси ништа добро

Стефановић: Насиље не доноси ништа добро

РТС 17.12.2018
Министар Небојша Стефановић говорио је на конференцији за новинаре о инцидентима који су се догодили у изборном дану у општини Лучани. Насиље, бахатост, могу само да осудим, сви у полицијској станици у Лучанима били су изложени… »
Стефановић: Дијана Хркаловић била у Лучанима по мом налогу

Стефановић: Дијана Хркаловић била у Лучанима по мом налогу

СЕЕбиз 17.12.2018
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је државна секретарка МУП-а Дијана Хркаловић била у Лучанима на дан локалних избора по његовом налогу, а у циљу смиривања ситуације. Он је, на… »
СзС најављује за сутра доказе о инициденту у Лучанима

СзС најављује за сутра доказе о инициденту у Лучанима

Дневник 17.12.2018
БЕОГРАД: Савез за Србију одбацио је данас наводе министра унутрашњих послова Небојше Стефановића о инцидентима који су се догодили током избора у Лучанима и најавили да ће сутра изнети доказе о ономе што се дешавало у тој… »
Обрадовић (Двери): Изјава министра унутрашњих послова доказ да се полиција ставила на страну власти

Обрадовић (Двери): Изјава министра унутрашњих послова доказ да се полиција ставила на страну власти

Нови магазин 17.12.2018
Председник Двери и један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадовић оценио је данас да је изјава министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да је државна секретарка у том ресору Дијана Хркаловић по његовом налогу боравила… »
Обрадовић: Изјава Стефановића доказ да се полиција умешала у изборе

Обрадовић: Изјава Стефановића доказ да се полиција умешала у изборе

Н1 Инфо 17.12.2018
Председник Двери и један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадовић оценио је да је изјава министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да је државна секретарка у том ресору Дијана Хркаловић по његовом налогу боравила у… »
Обрадовић: Поручујемо Стефановићу да полиција није партијска већ народна

Обрадовић: Поручујемо Стефановићу да полиција није партијска већ народна

Глас Западне Србије 17.12.2018
Чачак – Након што је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић понудио своју оставку због дешавања на изборима у Лучанима, лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, огласио се саопштењем у ком се наводи: “Добро је што… »
Стефановић: Да, понудио сам оставку! (видео)

Стефановић: Да, понудио сам оставку! (видео)

Мондо 17.12.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да је председнику Србије Александру Вучићу понудио оставку на ту функцију, због свега што се дешавало у недељу увече у полицијској станици у Лучанима. Фото: ТАЊУГ/… »
Стефановић: Осетио сам немоћ да заштитим своје колеге у Лучанима

Стефановић: Осетио сам немоћ да заштитим своје колеге у Лучанима

Слободна Европа 17.12.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је у понедјељак да је рекао председнику Србије Александру Вучићу да је спреман да понуди оставку после инцидената на локалним изборима у Лучанима јер је осетио "један део… »
Стефановић: Био сам спреман да поднесем оставку

Стефановић: Био сам спреман да поднесем оставку

Радио 021 17.12.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је државна секретарка МУП-а Дијана Хркаловић била у Лучанима на дан локалних избора по његовом налогу, а у циљу смиривања ситуације. Он је рекао да је… »
Састанак у седишту СНС: Стефановић понудио оставку; Вучић: Небојша ће отићи када и ја

Састанак у седишту СНС: Стефановић понудио оставку; Вучић: Небојша ће отићи када и ја

Блиц 16.12.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић понудио је вечерас оставку на ту функцију премијерки Ани Брнабић и председнику Србије Александру Вучићу. Лист "Ало" пренео је да је Стефановић оставку понудио, јер му је речено да… »
Хркаловић: Обрадовић ме је брутално вређао, Савез за Србију покушао да се обрачуна са полицијом и тужиоцима

Хркаловић: Обрадовић ме је брутално вређао, Савез за Србију покушао да се обрачуна са полицијом и тужиоцима

Вечерње новости 16.12.2018
Локалне изборе у четири општине обележило је више инцидената, а најтежи је забележен вечерас у Лучанима, када је лидер Двери Бошко Обрадовић са групом партијских сарадника око 19.00 сати упао у полицијску станицу у Гучи. Локалне… »
Стефановић: Бахато, дивљачко и насилничко понашање Бошка Обрадовића у Лучанима

Стефановић: Бахато, дивљачко и насилничко понашање Бошка Обрадовића у Лучанима

Блиц 16.12.2018
Кулминација бахатог, дивљачког и насилничког понашања Бошка Обрадовића и једног дела функционера Савеза за Србију, који су данас у општини Лучани физички напали више људи, прво жену која је дошла да гласа на бирачко место, а… »

Вести дана »