Povezane vesti
Ukrajinski ambasador Srbiji: Mi vas podržavamo, a glasate protiv nas
Radio 021 18.12.2018
Ukrajinski ambasador u Srbiji Oleksander Aleksandrovič izjavio je da Ukrajina smatra da "nije dobro" što je Kosovo usvojilo zakone o transformaciji KBS. Istovremeno kritikuje Srbiju zato što je juče u Generalnoj skupštini UN glasala protiv Ukrajine. "Mi… »
Ukrajinski ambasador: Ukrajina protiv kosovske vojske, a Srbija glasa protiv nas
Kurir 18.12.2018
Ukrajinski ambasador u Srbiji Oleksander Aleksandrovič izjavio je danas za Tanjug da Ukrajina smatra da "nije dobro" što je kosovska skupština usvojila zakone o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. "Mi kažemo da to nije dobro, mi… »
Kijev udario na Prištinu: Stop tzv. Vojsci Kosova!
Pravda 18.12.2018
Ukrajinski ambasador u Srbiji Oleksander Aleksandrovič izjavio je da Ukrajina smatra da nije "nije dobro" što je kosovska skupština usvojila zakone o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. - Mi kažemo da to nije dobro, mi ne… »
Dačić: Siguran sam da će većina članica osuditi odluku Prištine
Politika 18.12.2018
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, uveren je da će većina članica SB UN večeras osuditi odluku Prištine o transformaciji KBS u tzv. Vojsku. Dačić je u emisiji RTS „Oko” rekao da će većina zemalja reći da odluka Prištine… »
Dačić o diplomatskoj ofanzivi Srbije: Pobedili smo, a da nismo ja bih tugovao
Kurir 18.12.2018
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova, Ivica Dačić izjavio je danas da su u prethodnom periodu napravljeni značajni diplomatski koraci i da se oni mere u tome koja zemlja je zaista priznala ili nije takozvanu nezavisnost Kosova. "Veoma… »
"Predsedniče Vučić" i "gospodine tači": Dačiću je jedna stvar sa sednice SB UN posebno zapala za oko
Blic 18.12.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je, nakon sednice SB UN održane sinoć u Njujorku, da se tamo čuo stav svih članica Saveta bezbednosti kada je reč o Kosovu. - Čuli smo mišljenje svih članica Saveta bezbednosti i ono što je bitno je da… »
Dačić: Mogerini ljuta jer Priština odbija predloge EU
RTV 18.12.2018
BEOGRAD - Visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini nije ni održala konferenciju za novinare u Briselu sa Ramušom Haradinajem, jer je ljuta zbog toga što Priština ne želi da prihvati nikakav predlog EU, izjavio je danas ministar spoljnih… »
Dačić: Govor Vučića u Savetu bezbednosti oštar i dovoljno diplomatski
Kurir 18.12.2018
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova, Ivica Dačić, ocenio je da je predsednik Aleksandar Vučić u Savetu bezbednosti UN o Kosovu govorio oštro, ali i, kako je rekao, dovoljno diplomatski da to što je rekao bude prihvatljivo… »
Ambasadori SB UN o vojsci Kosova: Postoji opasnost od obnavljanja neprijateljstva
Danas 18.12.2018
Ambasadori pet stalnih članica Saveta bezbednosti UN izneli su večeras različite stavove o odluci Prištine da transformiše Kosovske bezbednosne snage u oružane snage. On je naveo da se problemi na Kosovu kumuliraju, da je situacija u regionu nestabilna i… »
Dačić ne očekuje konkretnu odluku Saveta bezbednosti o Kosovu
Danas 17.12.2018
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić ocenio je večeras za RTS „veoma važnim“ da na sednci Saveta bezbednosti UN većina članica osudi odluku prištinskih vlasti o transformaciji sadašnjih Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku Kosova. Dačić je u emisiji… »
Vesti dana »
Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju: Ubijeno devetoro mladih, ranjeno njih 12
Radio 021 pre 31 minutajoš 14 povezanih
Kraj za Srbina, naša zemlja još uvek ima jednog predstavnika u borbi za trofej NBA ligi.
Telegraf pre 26 minutajoš 13 povezanih
Brod koji se nasukao na Krčedinskoj adi, mogao bi ponovo da krene nizvodno, jer niko ne reaguje
Forbes pre 31 minutajoš 1 povezana