Povezane vesti
Radila sam pod nadimkom vitka crnka, imala po 2-3 muškarca dnevno, a pare sam davala bivšem mužu i njegovoj ženi...
Alo 20.12.2018
Pola sata seksualnih usluga naplaćivala je nešto više od 50 evra. "Nisam mogla da pronađem posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam pre pet do šest meseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga", rekla je A. F. (40)… »
Nisam mogla da nađem posao, otišla sam u Zadar i tamo prodavala telo: Tako sam deci mogla da kupim hranu! Radila pod nadimkom…
Kurir 20.12.2018
"Nisam mogla da pronađem posao od kog bih mogla da živim, pa sam pre pet do šest meseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga", rekla je A. F. (40) sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom… »
Vesti dana »
Mađarski MOL kupuje deo NIS-a? Rusi računaju na Orbana da reši sankcije
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
"Ako je tako bilo u istoriji, zašto da ne bude i sada?": Paunović iz Londona poručio da veruje u Srbiju
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Izabrano osam članova Savet REM-a, nije izabran kandidat nacionalnih saveta nacionalnih manjina
Ozon press pre 1 satjoš 83 povezane