Povezane vesti

Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke

Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke

N1 Info 20.12.2018
Britanski novinar i analitičar Tim Džuda izjavio je da ne vidi da je dogovor Beograda i Prištine na vidiku, uprkos tvrdnjama iz SAD da je dogovor "nadohvat ruke". "Ne mislim da će se mnogo toga desiti i situacija će za godinu dana biti manje ili… »
Biber: Moguće da je eskalacija između Beograda i Prištine samo predstava

Biber: Moguće da je eskalacija između Beograda i Prištine samo predstava

N1 Info 20.12.2018
Stručnjak za Balkan s Univerziteta u Gracu Florijan Biber ocenio je da je moguće da je eskalacija u odnosima Beograda i Prištine predstava kako bi ideja podele Kosova bila prijemčivija. Na pitanje agencije Beta da prokomentariše pisma predsednika SAD… »
Biber: Eskalacija između Beograda i Prištine možda samo predstava

Biber: Eskalacija između Beograda i Prištine možda samo predstava

Beta 20.12.2018
Stručnjak za Balkan s Univerziteta u Gracu Florijan Biber ocenio je danas da je moguće da je eskalacija u odnosima Beograda i Prištine predstava kako bi ideja podele Kosova bila prijemčivija. Na pitanje agencije Beta da prokomentariše pisma… »
Tim Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke

Tim Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke

Novi magazin 20.12.2018
Britanski novinar i analitičar Tim Džuda izjavio je danas da ne vidi da je dogovor Beograda i Prištine na vidiku, uprkos tvrdnjama iz SAD da je dogovor "nadohvat ruke". "Ne mislim da će se mnogo toga desiti i situacija će za godinu dana biti manje… »
EU: Pismo Trumpa je podrška dijalogu Beograda i Prištine

EU: Pismo Trumpa je podrška dijalogu Beograda i Prištine

Al Jazeera 20.12.2018
Mi to pismo vidimo kao signal podrške i ohrabrenja SAD za dijalog koji se vodi pod okriljem EU, poručila je Maja Kocijančić. Pismo predsednika SAD Donalda Trumpa upućeno predsedniku Aleksandru Vučiću i Hashimu Thaciju Evropska unija vidi kao znak… »

Vesti dana »