Povezane vesti
Biber: Moguće da je eskalacija između Beograda i Prištine samo predstava
N1 Info 20.12.2018
Stručnjak za Balkan s Univerziteta u Gracu Florijan Biber ocenio je da je moguće da je eskalacija u odnosima Beograda i Prištine predstava kako bi ideja podele Kosova bila prijemčivija. Na pitanje agencije Beta da prokomentariše pisma predsednika SAD… »
Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke
N1 Info 20.12.2018
Britanski novinar i analitičar Tim Džuda izjavio je da ne vidi da je dogovor Beograda i Prištine na vidiku, uprkos tvrdnjama iz SAD da je dogovor "nadohvat ruke". "Ne mislim da će se mnogo toga desiti i situacija će za godinu dana biti manje ili više… »
Biber: Eskalacija između Beograda i Prištine možda samo predstava
Beta 20.12.2018
Stručnjak za Balkan s Univerziteta u Gracu Florijan Biber ocenio je danas da je moguće da je eskalacija u odnosima Beograda i Prištine predstava kako bi ideja podele Kosova bila prijemčivija. Na pitanje agencije Beta da prokomentariše pisma predsednika… »
Tim Džuda: Ništa ne pokazuje da je dogovor nadohvat ruke
Novi magazin 20.12.2018
Britanski novinar i analitičar Tim Džuda izjavio je danas da ne vidi da je dogovor Beograda i Prištine na vidiku, uprkos tvrdnjama iz SAD da je dogovor "nadohvat ruke". "Ne mislim da će se mnogo toga desiti i situacija će za godinu dana biti manje ili… »
EU: Pismo Trumpa je podrška dijalogu Beograda i Prištine
Al Jazeera 20.12.2018
Mi to pismo vidimo kao signal podrške i ohrabrenja SAD za dijalog koji se vodi pod okriljem EU, poručila je Maja Kocijančić. Pismo predsednika SAD Donalda Trumpa upućeno predsedniku Aleksandru Vučiću i Hashimu Thaciju Evropska unija vidi kao znak podrše… »
Vesti dana »
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 11 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju blokade: Traže hitan sastanak sa Macutom ili će radikalizovati proteste
NIN pre 6 satijoš 19 povezanih
Krenuli teretni vozovi od Beograda do Budimpešta, putnički od kraja marta
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 76 povezanih