Povezane vesti
Jauci zaparali nebo pet puta: Poslednji ispraćaj Nataše Janković; Suprug neutešan: Nale, oči moje kako ću bez tebe
Večernje novosti 23.12.2018
Poslednji ispraćaj Nataše Janković, reči njenog supruga ledile srca. ČOKOT i Novo Selo zavijeni u crno. Nebo iznad ovih niških sela, danas je, činilo se plakalo sve dok na večni počinak nije ispraćena i poslednja od pet žrtava nesreće u Donjem… »
Crveni baloni za aleksu (16): Cela škola ispratila druga na večni počinak, jecaji majke odzvanjali grobljem, sahranjen uz…
Blic 23.12.2018
"Srce moje malo, zlato moje, sunce moje", čulo se naricanje nad kovčegom tragično stradalog Alekse Dimitrijevića (16). On je sahranjen na groblju u Novom selu u prisustvu nesrećnih roditelja, drugova iz škole i brojnih prijatelja i rodbine uz… »
Vesti dana »
Studenti objavili detaljan vodič za blokiranje mostova u Novom Sadu: Prvi put biće održan i građanski plenum
Pravda pre 39 minutajoš 14 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu
RTS pre 17 minutajoš 9 povezanih
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 45 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana