Повезане вести

Организатори протеста: Вучић нека дође у суботу на плато ако хоће да нас саслуша

Организатори протеста: Вучић нека дође у суботу на плато ако хоће да нас саслуша

Н1 Инфо 25.12.2018
Организатори грађанског протеста “1 од 5 милиона” упутили су захтев председнику Србије Александру Вучићу да до суботе, 29. децембра, у 18 часова, смени министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића, као и да тада дође на плато… »
Вучић: Спреман да саслушам незадовољне грађане, ево прихватам и изборе

Вучић: Спреман да саслушам незадовољне грађане, ево прихватам и изборе

Н1 Инфо 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да саслуша незадовољне грађане који протестују на улици и подлегне њиховим притисцима, али да неће да подлегне притисцима "лажова" из опозиције. Он је за телевизију… »
Ситуација за Србе на Косову све тежа

Ситуација за Србе на Косову све тежа

Политика 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је ситуација за Србе на Косову све тежа јер Приштина вероватно до Нове године неће повући таксе од 100 одсто на српску робу, али ће Србија на све могуће начине помоћи свом… »
Вучић: Нисмо ни близу решења косовског проблема

Вучић: Нисмо ни близу решења косовског проблема

РТС 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је могућност повећања "косовског додатка". Држава то планира како би Срби на КиМ имали још деце, и како бисмо им показали да на КиМ имају своју будућност, истакао је председник. Вучић… »
Вучић о протестима: Ја дочекујем Путина а они нека праве "власт у сенци"!

Вучић о протестима: Ја дочекујем Путина а они нека праве "власт у сенци"!

Правда 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас могућност повећања "косовског додатка". Вучић је, на ТВ Пинк, поручио Србима на КиМ да ће Србија помагати на све могуће начине и учинити све да живе једнако добро следеће… »
Вучић: Спреман сам да саслушам незадовољне грађане који протестују

Вучић: Спреман сам да саслушам незадовољне грађане који протестују

Нова економија 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да саслуша незадовољне грађане који протестују на улици и подлегне њиховим притисцима, али да неће да подлегне притисцима "лажова" из опозиције. Он је за телевизију… »
Вучић поручио опозицији: Никуда не идем одавде, само сањајте; Па, нисмо ми ваљда ишли и рушили рампе

Вучић поручио опозицији: Никуда не идем одавде, само сањајте; Па, нисмо ми ваљда ишли и рушили рампе

Вечерње новости 25.12.2018
Председник Србије најавио да ће ако има простора, а уверен је да ће га бити, повећати косовски додатак. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас могућност повећања "косовског додатка". Вучић је, гостујући у „Новом… »
Председник Вучић уживо о протестима: Ни Мири Марковић никад није пало на памет да толико лаже, као они о броју учесника! Али…

Председник Вучић уживо о протестима: Ни Мири Марковић никад није пало на памет да толико лаже, као они о броју учесника! Али…

Курир 25.12.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је у програму уживо коментарисао актуелна политичка питања, али и, уочи предстојећих празника, на известан начин сумирао 2018. годину која је на измаку. О кризи на Косову и… »
"Спреман сам да све изгубим да бих обезбедио мир"

"Спреман сам да све изгубим да бих обезбедио мир"

Мондо 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић о Косову: У последња два месеца имам највећу подршку икада, али жртвовао бих је зарад наше деце на Косову... Вучић је у јутарњем програму ТВ Пинк рекао да је за постизање компромиса са… »
"Реалне бројке о протесту, а Стефановића зову слином"

"Реалне бројке о протесту, а Стефановића зову слином"

Мондо 25.12.2018
Александар Вучић о протестима у Београду каже да је Небојша Стефановић изнео реалне полицијске процене о броју учесника, а да су уследиле бројне увреде. Он је открио и разлоге "хистеричне нервозе" код опозиционих лидера. Фото… »
Вучић: Могу да подлегнем притисцима грађана, не и притисцима лажова из опозиције

Вучић: Могу да подлегнем притисцима грађана, не и притисцима лажова из опозиције

Нови магазин 25.12.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је спреман да саслуша незадовољне грађане који протестују на улици и подлегне њиховим притисцима, али да неће да подлегне притисцима "лажова" из опозиције. Он је за… »

Вести дана »