Повезане вести
Крстичић се опростио од Звезде: За мене повратак у домаћи фудбал није био оно што су неки назвали "с коња на магарца"
Спортски журнал 26.12.2018
Наводи да су му емоције „помешане”, али и да из клуба одлази „чистог образа, чист пред Богом”, али и навијачима, који су му, како додаје, били велики покретач. Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић емотивном поруком… »
Опроштајна порука Ненада Крстичића: Није питање новца, већ достојанства
Моззарт спорт 26.12.2018
Везиста се захвалио саиграчима, тренеру и навијачима, открио да је могао и раније да оде да је то желео. Ненад Крстичић је први велики одлазак из Црвене звезде ове зиме. Клуб са Маракане је данас потврдио његов трансфер у АЕК, а… »
Огласио се Крстичић: Ово ће бити моја једина изјава, осудили су ме кад сам долазио – суде ми кад одлазим, али сам чистог образа…
Хот спорт 26.12.2018
Оно што је везиста нагласио, разлог одласка није новац – већ достојанство. Преко друштвених мрежа се Ненад Крстичић огласио поводом одласка из Црвене звезде. АЕК ће активирати откупну клаузулу од свега пола милиона евра и тако… »
Крстичић искрено: Није до новца, него до достојанства (ФОТО)
Вести онлине 26.12.2018
Напрасни одлазак Ненада Крстичића из Црвене звезде једна је од вести дана. Нови фудбалер АЕК-а је на Инстраграму искрено говорио о мотивима за напуштање црвено-белог табора. "Ово ће бити једина изјава после одласка из Звезде… »
Ненад Крстичић: Није новац, већ достојанство!
Мондо 26.12.2018
"Сам мој долазак су многи осудили као што ће и одлазак!", поручио је Крстичић у писму објављеном на Инстаграму. Црвена звезда се у току дана опростила од Ненада Крстичића који ће потписати за грчки АЕК, а поуздани везиста се ове… »
Крстичић из Звезде прелази у АЕК
Бета 26.12.2018
Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић искористио је излазну клаузулу у уговору и постигао договор о трансферу са атинским АЕК-ом. Како је данас саопштила Звезда, Крстичић је искористио излазну клаузулу од 500.000 евра. Он је… »
Звезда: Крстичић искористио излазну клаузулу и отишао
Моззарт спорт 26.12.2018
Црвено-бели потврдили да су остали без поузданог везисте... Готово је. Више нема ни најмање дилеме: Ненад Крстичић постаће нови играч атинског АЕК-а, потврдили су и из Црвене звезде. Поуздани везиста одбио је нови уговор са… »
Звезда није могла ништа: Сјајни везиста напустио Црвену звезду, активирао клаузулу, клубу ‘сића’ (фото)
Хот спорт 26.12.2018
Црвена звезда је дефинитивно остала без једног од најбољих играча на средини терена, искусни везиста нови је члан атинског АЕК-а. Ненад Крстичић напушта стадион ‘Рајко Митић’ после годину и по дана. Иако су се навијачи надали да… »
Крстичић искористио откупну клаузулу да оде из Звезде
Вести онлине 26.12.2018
Један од најбољих играча "црвено-белих" у последњих годину и по иде у АЕК. Ненад Крстичић (28) поново ће у иностранство. Из ОФК Београда је као омладинац отишао још 2008. у млађе категорије Сампдорије, а пут га је водио и у… »
Крстичић искористио клаузулу да оде у АЕК
Мондо 26.12.2018
Црвена звезда се и званично опростила од стандардног првотимца. Ненад Крстичић (28) дефинитивно је после годину и по дана отишао из Црвене звезде! Поуздани "везиста", доведен као слободан играч крајем августа 2017, наставиће… »
Крстичић у АЕК, Звезди 500.000 евра
Вечерње новости 26.12.2018
АЕК је искористио излазну клаузулу за Крстичића, договорену још када је потписивао за Звезду у лето прошле године, и довео велико појачање већ на зиму. Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић договорио је прелазак у атински АЕК у… »
Готово: Крстичић напустио Звезду
Н1 Инфо 26.12.2018
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је Ненад Крстичић договорио прелазак у атински АЕК. Везиста је решио да искористи откупну клаузулу од 500.000 евра коју је имао у уговору и пређе у клуб из Атине. Крстичић је поменуту… »
Званично - Звезда остала без "Моторина", плаћена клаузула!
Спортске.нет 26.12.2018
Представници АЕК-а препустили су менаџерима комплетан посао око трансфера. Познати сви детаљи, Црвена звезда се огласила и потврдила да је плаћена излазна клаузула. Баш као и у случају Немање Милића, трансфер који није прошао… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Шеф Пентагона: "Ватрена моћ" долази у Украјину; Лавров: Испорука "томахавка" веома опасан корак
РТВ пре 2 сатајош 8 повезаних

"Биће тешка политичка зима за Србију": Одјеци посете Урсуле фон дер Лајен: У "Јутру на Блиц" сазнајте све о посети из европског врха
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

Трумп одобрио акцију ЦИА-е унутар Венезуеле. Венезуела одмах запријетила
СЕЕбиз пре 29 минутајош 5 повезаних