Повезане вести
Лутовац (ДС) је напустио студио усред емисије због Јованова (СНС), а ево шта њиих двојица кажу после скандала уживо
Блиц 27.12.2018
Док год политичка дебата не буде цивилизована, бићемо сви губитници: и они који је напуштају, и они који учествују у њој, и ми који је посматрамо. Победник неће бити ни лидер ДС-а Зоран Лутовац који је прексиноћ усред мучне… »
Стручњаци: Тактика СНС - упадицама и вређањем обесмислити дебате у емисијама
Н1 Инфо 27.12.2018
Да ли у ретким емисијама у којима се заједно појаве представници власти и опозиције има дебате или само какофоније? Стручњаци сматрају да постоји тактика Српске напредне странке - да обесмисле дијалог константним упадицама и… »
Зоран Лутовац: Позван сам да ми се не дозволи да причам
Данас 27.12.2018
Лидер Демократске странке за Данас о разлозима напуштања емисије Упитник на Радио-телевизији Србије Напустио сам емисију Упитник Радио-телевизије Србије, јер нисам желео да остављам привид да је све нормално, када то није тако… »
Оливера Јовићевић: Не знам да ли овакав "Упитник" има смисла
Блиц 27.12.2018
Водитељка "Упитника" Оливера Јовићевић размишља колико овакав формат емисије има смисла након сукоба Миленка Јованова и Зорана Лутовца. Како коментаришете инцидент у емисији? - Ово је први пут откако радим "Упитник" да гост… »
После водитељке, огласили се И актери скандала у ТВ студију Лутовац: Не желим да се ваљам по блату! Јованов: Не могу да…
Курир 27.12.2018
БЕОГРАД - Председник Демократске странке Зоран Лутовац изјавио је да није позван у емисију Упитник РТС, коју је напустио, "да би нешто рекао, него да му се не дозволи да било шта каже, а да се његово присутво бележи као учешће… »
Јовићевић, Лутовац и Јованов о емисији: Ко је дошао да минира, а ко да напушта
Цензоловка 27.12.2018
Ауторка емисије "Упитник" Радио телевизије Србије Оливера Јовићевић изјавила је да је "у друштву у коме немате нормалног дијалога у парламенту, нити на било ком другом институционалном нивоу, тешко очекивати здраву дебату на… »
Не знам да ли овакав Упитник после 15 година има смисла! Председник ДС је напустио њену емисију, а ево шта Оливера Јовићевић…
Курир 27.12.2018
Прави мали скандал догодио се на РТС када је председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац напустио ТВ емисију "Упитник" на Радио-телевизији Србије због, како је током емисије окарактерисао "немогућности да заврши мисао" и… »
Оливера Јовићевић: Сви смо на губитку јер уместо дијалога имамо агресију и обрачуне
Данас 27.12.2018
Ауторка емисије Упитник РТС за Данас каже да је сада тешко очекивати здраву дебату на телевизији У друштву у коме немате нормалан дијалог у парламенту нити на било ком другом институционалном нивоу, тешко је очекивати здраву… »
Лутовац: Нећу да се ваљам у блату и дајем привид нормалности
Нови магазин 27.12.2018
Председник Демократске странке Зоран Лутовац изјавио је да није позван у емисију Упитник Радио-телевизије Србије, коју је напустио, "да би нешто рекао, него да му се не дозволи да било шта каже, а да се његово присутво бележи… »
Јовићевић, Лутовац и Јованов о емисији: Ко је дошао да минира, а ко да напушта
Н1 Инфо 27.12.2018
Ауторка емисије "Упитник" Радио телевизије Србије Оливера Јовићевић изјавила је да је "у друштву у коме немате нормалног дијалога у парламенту, нити на било ком другом институционалном нивоу, тешко очекивати здраву дебату на… »
Јованов: Желе револуцијом до власти
Данас 26.12.2018
Фукционер Српске напредне странке Миленко Јованов изјавио је да је у емисији Упитник председник ДС Зоран Лутовац „први прекинуо његов говор и да је покушао да буде уредник у емисији“. „Ја сам тражио од водитељке да ме не… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 31 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 16 минутајош 30 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 13 повезаних