Povezane vesti
Bio sam svestan kad mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu: Damjan je pao pod voz i preživeo horor, a danas je svima…
Kurir 29.12.2018
"Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio otvorena… »
"Bio sam svestan kada mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu, samo sam pokušao da se skupim..."
Alo 29.12.2018
- Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 1 satjoš 77 povezanih
Srbija na pola puta do upisa svih bespravnih objekata, hoće li rok za legalizaciju biti produžen i posle 8. februara?
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 88 povezanih
Revizija biračkog spiska: Velika prilika ili novi koren mahinacija?
N1 Info pre 13 minutajoš 27 povezanih
Penjaroja posle Makabija: Nadam se da će biti isto, ali obrnuto
Sport klub pre 8 minutajoš 29 povezanih
Onkolozi upozoravaju: Broj obolelih od raka u Srbiji raste iz godine u godinu, preventiva ključna
Euronews pre 5 satijoš 52 povezane