Povezane vesti
Bio sam svestan kad mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu: Damjan je pao pod voz i preživeo horor, a danas je svima…
Kurir 29.12.2018
"Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio otvorena… »
"Bio sam svestan kada mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu, samo sam pokušao da se skupim..."
Alo 29.12.2018
- Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio… »
Vesti dana »

"Biće teška politička zima za nas": Vučić nakon sastanka sa Fon der Lajen: "Za Srbiju je članstvo u EU strateško opredeljenje, to se neće menjati do sledećih izbora" (video)
Blic pre 24 minutajoš 68 povezanih

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati"
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana

Zvanično počela grejna sezona – o spremnosti Energetike večeras na RTK
RTK pre 24 minutajoš 21 povezana

Danas kreće primena mera olakšica za sve koji imaju kredit Na ova tri načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit!
Dnevnik pre 54 minutajoš 21 povezana