Povezane vesti
Bio sam svestan kad mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu: Damjan je pao pod voz i preživeo horor, a danas je svima…
Kurir 29.12.2018
"Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio otvorena… »
"Bio sam svestan kada mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu, samo sam pokušao da se skupim..."
Alo 29.12.2018
- Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu: Jedna osoba ubijena, najmanja četiri povređene
Nova pre 42 minutajoš 19 povezanih
Pregovori o prodaji NIS-a su zastali: Šta znači odluka OFAC da skrati rok MOL-u za trećinu
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih
(Foto, video) Izbori na KiM: Veliki odziv Srba, sa trobojkama krenuli na glasanje: Objavljen novi presek izlaznosti
Blic pre 22 minutajoš 41 povezana
Papa predvodio misu na trgu Sibeles u Madridu, prisustvovale desetine hiljada ljudi
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih