Povezane vesti
Bio sam svestan kad mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu: Damjan je pao pod voz i preživeo horor, a danas je svima…
Kurir 29.12.2018
"Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio otvorena… »
"Bio sam svestan kada mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu, samo sam pokušao da se skupim..."
Alo 29.12.2018
- Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio… »
Vesti dana »
U 13 časova u Kikindi 38 stepeni, u Beogradu, Zrenjaninu, Valjevu i Ćupriji 37 stepeni
Telegraf pre 38 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
In medija pre 47 minutajoš 27 povezanih
VJT naložilo istragu zbog objava na mrežama o navodnim incidentima na Music Week-u
N1 Info pre 3 satajoš 41 povezana
Tramp najavio razgovore SAD i Irana u Dohi, Teheran demantuje sastanak tehničkih timova
Insajder pre 3 minutajoš 36 povezanih