Povezane vesti
Bio sam svestan kad mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu: Damjan je pao pod voz i preživeo horor, a danas je svima…
Kurir 29.12.2018
"Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio otvorena… »
"Bio sam svestan kada mi je svih 14 vagona prešlo preko nogu, samo sam pokušao da se skupim..."
Alo 29.12.2018
- Bio je vruć letnji dan, sa prijateljima iz gimnazije krenuo sam kući. Došli smo na stanicu, ušli u voz i oko 15 časova stigli na stanicu Vrapče. Samo što sam hteo da zakoračim osetio sam jak udarac u potiljak. Voz je krenuo, ali je neko ostavio… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 11 minutajoš 31 povezana
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 3 satajoš 36 povezanih
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su danas iscrtali studenti kod Generalštaba
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić: Prihvatamo svaki zahtev OFAC-a za NIS, Rusi već razgovaraju o promeni vlasništva
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane
Svi su se pitali da li će se Žoc pozdraviti sa čovekom koji ga je najviše izdao, a onda se desilo ovo
Telegraf pre 56 minutajoš 86 povezanih