Povezane vesti
Dragana Mirković bila na ivici suza dok je pričala o sukobu sa cecom: Od nje sam doživljavala samo ružne stvari
Večernje novosti 30.12.2018
Dragana Mirković nakon 20 godina, koliko traje netrpeljivost između nje i folk zvezde Cece Ražnatović, otvoreno je priznala da problem među njima postoji. Dragana Mirković nakon 20 godina, koliko traje netrpeljivost između nje i folk zvezde Cece… »
DRAGANA MIRKOVIĆ I DALJE U ŠOKU! A SAMO SAM REKLA DOBRO VEČE…
Svet & Skandal 30.12.2018
Dragana Mirković bila je gost emisije u kojoj je progovorila o, sada već viralnom audio snimku, sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Kako je sama izjavila, šokirana je onim što je izazvalo jedno obično “dobro veče”. “Da, nažalost, neočekivano. Za mene skroz… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Policija ne da studentima da se približe, uprava fakulteta u zgradi s policijom
Nova pre 49 minutajoš 66 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Radio sto plus pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

„Orlovi“ opet u plavom: Srbija u novim dresovima napada Englesku i Letoniju! Ostoja mijailović o pričama da je skupo gledati Partizan: „Ovakvi igrači i ovakve ambicije moraju da se opravdaju finansijskim sredstvima“
Hot sport pre 24 minutajoš 29 povezanih

Vučić: Moja ruka ostaje ispružena za dijalog i televizijsku debatu; Penzije će od 1. decembra porasti za 12 odsto
RTV pre 14 minutajoš 64 povezane