Povezane vesti
Žarko je već 9 godina zenički Robinzon Kruso, bio je kapetan na brodu, ali uskoro se vraća u civilizaciju (video)
Alo 04.01.2019
Zenički Robinzon Kruso, kako mnogi zovu Žarka Hrgića (63), koji već devet godina živi u pećini nekoliko kilometara od grada, najavio je povratak u civilizaciju. Kaže da će za dve godine steći uslove za nemačku penziju, jer je tamo radio kao obezbeđenje… »
Zenički Robinzon Kruso odbrojava dane do povratka U civilizaciju
Blic 04.01.2019
Zenički Robinzon Kruso, kako mnogi zovu Žarka Hrnjića (63), koji već devet godina živi u pećini nekoliko kilometara od grada, najavio je povratak u civilizaciju. Rekao je to tokom posete Avaza, kada su ga želeli pitati kako provodi praznike. Kaže da će… »
Vesti dana »
uživo Burno u Skupštini: Jovanov poručio da "ruševina kao Generalštab ne može biti hram", opozicija protiv leks specijalisa
NIN pre 19 minutajoš 27 povezanih
„Rekli su mi da će mi oduzeti sve autobuse. Neka prošire onaj svoj parking, trebaće im“: Cela Policijska brigada hapsila vozilo auto-prevoznika Jaćimovića
Nova pre 19 minutajoš 35 povezanih
Ćaci nadiru sa svih strana: Zbog SNS autobusa blokirana Ibarska, kolone krenule i iz Novog Sada, neki stigli i do Sajma
Nova pre 18 minutajoš 19 povezanih
"Bilo mi je teško nakon svega što sam video" Oglasio se direktor doma iz Tuzle u kojem je stradalo 11 osoba
Alo pre 1 satjoš 72 povezane
Vozilom uleteo u pešake na francuskom atlantskom ostrvu Oleron, devet ljudi povređeno
Novi magazin pre 44 minutajoš 19 povezanih