Povezane vesti
Dokić: Imala sam 120 kg, dečko me je spasao da se ne ubijem
Vesti online 06.01.2019
Nekada četvrta teniserka sveta Jelena Dokić godinu dana posle objavljivanja knjige "Nesalomiva", priznala je da ima velike borbe sa prekomernom težinom. Završetak karijere joj je doneo probleme. Priznala je da je izgubila kontrolu nad kilogramima i da je… »
Dokićeva želi brak i decu sa hrvatom u 2019: Dečko me je spasao da se ne ubijem, imala sam 120 kilograma
Večernje novosti 06.01.2019
Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji pre ili kasnije, kaže Jelena Dokić. Nekada četvrta teniserka sveta Jelena Dokić godinu dana posle objavljivanja knjige "Nesalomiva", priznala je… »
Vesti dana »
Jedan od najvećih preokreta u istoriji tenisa: Čudo se desilo na US Openu, nećete moći da verujete kad vidite
Nova pre 13 minutajoš 9 povezanih
Zvanični list Ruske Skupštine: Vlada Rusije odobrila nacrt sporazuma sa Srbijom o saradnji u istraživanju svemira
Insajder pre 18 minutajoš 3 povezane
Na današnji dan, 8. septembar: Jugoslavija drugi put postala prvak sveta u košarci, rođen Antonjin Dvoržak, umrli Rihard Štraus, kraljica Elizabeta, Leni Rifenštal...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Napadi Huta na Saudijsku Arabiju, povređene 73 osobe; Tramp: Cene nafte će naglo pasti kada pobedimo
RTS pre 33 minutajoš 4 povezane