Повезане вести
Докић: Имала сам 120 кг, дечко ме је спасао да се не убијем
Вести онлине 06.01.2019
Некада четврта тенисерка света Јелена Докић годину дана после објављивања књиге "Несаломива", признала је да има велике борбе са прекомерном тежином. Завршетак каријере јој је донео проблеме. Признала је да је изгубила… »
Докићева жели брак и децу са хрватом у 2019: Дечко ме је спасао да се не убијем, имала сам 120 килограма
Вечерње новости 06.01.2019
Имамо неколико циљева у наредних неколико година. Брак је први и дефинитивно желимо да постанемо родитељи пре или касније, каже Јелена Докић. Некада четврта тенисерка света Јелена Докић годину дана после објављивања књиге… »
Вести дана »

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Одбио да се тестира на дрогу па добио дебелу казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора и забрањено му управљање возилом четири месеца
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана