Povezane vesti
Nesreća kod Kruševca Majka poginulog Stefana: Samo da mi se snaja i unuče izvuku!
Večernje novosti 10.01.2019
Mirjana Tamburić, majka Stefana Ilića koji je nastradao u sudaru automobila i autobusa kod Kruševca, govori za “Novosti”. KRUŠEVAC - NA televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom potresena Mirjana… »
"Viknuo sam nešto, ali To je bio kraj, samo nas je poneo": Otac teško povređene porodilje ispričao detalje stravične nesreće…
Blic 10.01.2019
"Bar da mi unuče i snaja prežive", jecala je Mirjana, majka Stefana Ilića, vozača "punta" koji je poginuo na licu mesta u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kruševca. Pored Stefana, u kolima su bili i njegova supruga Jovana, u tom trenutku u 9. mesecu… »
Vesti dana »
Muškarac stradao tokom požara u Smederevu, mladić zadobio opekotine pomažući mu: Oglasilo se tužilaštvo
Mondo pre 4 minutajoš 29 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 19 minutajoš 78 povezanih
Počela sednica SES-a o minimalcu: Vlada predlaže 600, sindikati traže 650 evra
Euronews pre 14 minutajoš 18 povezanih