Povezane vesti

Novopazarski kralj heroina Ljajić! Šešelj izdao novu knjigu, a evo šta Rasim kaže na to

Pravda pre 8 dana
Lider radikala Vojislav Šešelj napisao je novu knjigu, a njen glavni lik je potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić. Kao i neke ranije Šešeljeve knjige i ova ima naslov - "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić", a izdavač je "Velika Srbija".
Šešelj je, inače, potvrdio da je knjiga izašla, ali zbog operacije srca nije mogao više da komentariše njen naslov i njenu sadržinu. To je, međutim, uradila potpredsednica SRS Vjerica Radeta, koja je objasnila o čemu se u knjizi... »

Šešelj: Rasim je kralj heroina Ljajić: Ti si ratni zločinac! Radiš po zadatku Zukorlića!

Kurir pre 8 dana
Lider SRS Vojislav Šešelj ne odustaje od žestokih optužbi na račun potpredsednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.
Pre dva dana izdao je knjigu „Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić“, u kojoj se na oko 1.000 strana bavi likom i delom ministra. Ljajić na to odgovara da ga napada osuđeni ratni zločinac, i to, kako tvrdi, po zadatku bivšeg... »

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Vesti online pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti.
Šešelj je u knjizi Ljajića optužio za bavljenje kriminalom, a kao "dokaze" priložio je stenografske beleške sa skupštinskih zasedanja, transkripte TV emisija, novinske i tekstove sa onlajn izdanja u kojima je Ljajić optuživan,... »

Ljajić: Tužilac bi morao da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Danas pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da bi javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio predsednik Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.
„Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu: Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige. U pravnoj državi, ili bih ja morao da idem u zatvor zbog onoga za šta me Šešelj optužuje ili bi on morao da ide zbog... »

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti.
Šešelj je u knjizi Ljajića optužio za bavljenje kriminalom, a kao "dokaze" priložio je stenografske beleške sa skupštinskih zasedanja, transkripte Tv emisija, novinske i tekstove sa onlajn izdanja u kojima je Ljajić optuživan,... »

"Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige"

Mondo pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić reagovao povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić".
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ljajić je izjavio da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti. Šešelj je u... »

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

RTV pre 8 dana
RTV: Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti.
Šešelj je u knjizi Ljajića optužio za bavljenje kriminalom, a kao "dokaze" priložio je stenografske beleške sa skupštinskih zasedanja, transkripte Tv emisija, novinske i tekstove sa onlajn izdanja u kojima je Ljajić optuživan,... »

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Večernje novosti pre 8 dana
Novi naslov u izdanju vođe radikala u kojem se potpredsednik vlade naziva "kraljem heroina". Ne može da ostane po sistemu: on je lud, o svakome piše svašta - kaže vicepremijer
PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj objavio je knjigu na hiljadu stranica "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" u kojoj potpredsednika Vlade optužuje za bavljenje kriminalom. Kao "dokaze" priložio je stenografske beleške od... »
©2018 Netmark d.o.o.