Od kada postoje telefoni prvi put se desilo ovako nešto

Od kada postoje telefoni prvi put se desilo ovako nešto

Mondo subota, 12. januar 2019.
Prognoze za prodaju su sumorne i u celoj prvoj polovini godine, a boljitak bi mogao da bude zabeležen tek od polovine 2019. godine.
I Apple i Samsung su izvestili o padu prodaje u poslednjem tromesečju 2018, dok je Samsung-ov južnokorejski konkurent LG najavio operativnu dobit manju za čak 80 odsto u istom periodu, u odnosu na godini pre. Prema preliminarnim... »

Prodaja pametnih telefona pala prvi put u historiji

Al Jazeera subota, 12. januar 2019.
Globalno tržište pametnih telefona zabilježilo je u 2018. prvi godišnji pad ikada, Apple i Samsung pretrpjeli snažne udarce.
Globalno tržište pametnih telefona zabilježilo je u 2018. prvi godišnji pad ikada, izvještavaju mediji, dodajući da su dva najveća igrača u toj industriji, Apple i Samsung, pretrpjeli snažne udarce. I Apple i Samsung su... »

Prodaja pametnih telefona pala u 2018. prvi put u istoriji

Večernje novosti subota, 12. januar 2019.
Globalno tržište pametnih telefona zabeležilo je u 2018. prvi godišnji pad ikada, izveštava tv mreža Si-En-En (CNN) dodajući da su dva najveća igrača u toj industriji, Epl i Samsug, pretrpela snažne udarce
Globalno tržište pametnih telefona zabeležilo je u 2018. prvi godišnji pad ikada, izveštava tv mreža Si-En-En (CNN) dodajući da su dva najveća igrača u toj industriji, Epl i Samsug, pretrpela snažne udarce. I Epl i Samsung su... »
©2019 Netmark d.o.o.