Povezane vesti

Održan protest opozicije u Beogradu: Okupljenima se obratio Bane Trifunović, pa krenula šetnja! Ponovljeni zahtevi…

Kurir 12.01.2019
U Beogradu je večeras održana šesta protestna šestnja, a njeni učesnici su ponovili ranije zahteve. Kolona je krenula sa platoa ispred Filozofskog fakluteta i kretala se Svetogorskom i Takovskom ulicom pored RTS-a, zatim kroz Kneza Miloša, Kralja… »

"Jedan od pet miliona" šesti put - Protest održan i u Gornjem Milanovcu

Radio 021 12.01.2019
Šesti po redu protest „Jedan od pet miliona“ održan je u Beogradu, ali ove subote prvi put na ulicama i građani Gornjeg Milanovca. BBC Jedan od pet miliona po šesti put Dok je petoro aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva prolazilo kroz Gornji… »

Protestanti u Beogradu zatražili smene u RTS-u i otkrivanje ubica Ivanovića

Novi magazin 12.01.2019
Šesta protesna šetnja "Jedan od pet miliona" završena je večeras oko 20 časova na Studentskom trgu u Beogradu, dok su protesti podrške održani u Kragujevcu i Gornjem Milanovcu. Organizatori protesta u Beogradu zatražili su otkrivanje ubica lidera… »

U Beogradu održan šesti protest "Jedan od pet miliona"

Glas Amerike 12.01.2019
BEOGRAD — Po šesti put, građani su se okupili u Beogradu u protestu protiv vlasti pod nazivom "Jedan od pet miliona". Protest je prošao mirno, bez vidnog prisustva policije u uniformama. Šetnja je završena oko 20 sati na Studentskom trgu u… »

Održan šesti protest 'Jedan od pet miliona' u Beogradu

Slobodna Evropa 12.01.2019
Nekoliko hiljada građana protestovalo je beogradskim ulicama na šestom protestu „Jedan od pet miliona – počelo je“, u subotu uveče, uprkos niskim temperaturama i snegu. UŽIVO: Šesti protest i šetnja Na platou ispred Filozofskog fakulteta… »

Održan novi protest građana i dela opozicije pod nazivom "Jedan od pet miliona"

Telegraf 12.01.2019
Ove subote, govornici su bili glumac Branislav Trifunović i predsednica NVO Evropski pokret sa KiM Rada Trajković. Šesti po redu protest pod sloganom "Jedan od pet miliona" održan je u Beogradu. Počeo je okupljanjem na platou ispred Filozofskog… »

Novi protest u Beogradu: Pobedićemo one koji nas nazivaju izdajnicima (VIDEO)

Insajder 12.01.2019
Pobedićemo one koji ovaj narod nazivaju izdajnicima, ološima, stranim plaćenicima – nova je poruka upućena sa večerašnjeg protesta pod nazivima "Stop krvavim košuljama" i "Jedan od pet miliona" koji se održavaju svake subote od 8. decembra u… »

Šesti protest u Beogradu: "Pobedićemo one koji narod nazivaju izdajnicima"

N1 Info 12.01.2019
Održan je šesti protest protiv nasilja i aktuelne vlasti u Beogradu pod nazivom "Jedan od pet miliona". Skup je počeo na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a nakon obraćanja glumca Branislava Trifunovića i političarke Rade Trajković… »

„Jedan od pet miliona“ šesti put - Protest održan i u Gornjem Milanovcu

BBC News 12.01.2019
Šesti po redu protest „Jedan od pet miliona“ održan je u Beogradu, ali ove subote prvi put na ulicama i građani Gornjeg Milanovca. Dok je petoro aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva prolazilo kroz Gornji Milanovac na svom „maršu" ka Beogradu… »

"Jedan od pet miliona" šesti put - Protest održan i u Gornjem Milanovcu

B92 12.01.2019
Šesti po redu protest "Jedan od pet miliona" održan je u Beogradu, ali ove subote prvi put na ulicama i građani Gornjeg Milanovca. Dok je petoro aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva prolazilo kroz Gornji Milanovac na svom "maršu" ka Beogradu, gde… »

„Jedan od pet miliona“ šesti put - Protest održan i u Gornjem Milanovcu

Južne vesti 12.01.2019
BBC Jedan od pet miliona po šesti put Dok je petoro aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva prolazilo kroz Gornji Milanovac na svom „maršu" ka Beogradu, gde planiraju da u sredu 16. januara učestvuju na skupu povodom godišnjice ubistva Olivera… »

Šesti protest "Jedan od pet miliona" održan u Beogradu

RTV 12.01.2019
BEOGRAD - U Beogradu je večeras održana šesta protestna šestnja pod sloganom "Jedan od pet miliona", a njeni učesnici su ponovili ranije zahteve. Kolona je krenula sa platoa ispred Filozofskog fakulteta i kretala se Svetogorskom i Takovskom ulicom… »

Protest u Gornjem Milanovcu, dočekani aktivisti kraljevačkog Lokalnog fronta

Beta 12.01.2019
Oko 100 gradjana Gornjeg Milanovca okupilo se večeras u 18 časova na mirnom protestu u tom gradu u znak podrške protestima koji se subotom održavaju u Beogradu pod parolom Jedan od pet miliona, a dočekali su i aktiviste Lokalnog fronta iz Kraljeva… »

Završen šesti protest Jedan od pet miliona u Beogradu

Beta 12.01.2019
Šesta protesna šetnja "Jedan od pet miliona" završena je večeras oko 20 časova na Studentskom trgu u Beogradu, pozivom gradjanima da dodju u sredu, 16. janura na miran skup na plato Filozofskog fakulteta, kako bi odali poštu ubijenom lideru GI SDP… »

Šesti protest "Jedan od pet miliona" održan u Beogradu

Dnevnik 12.01.2019
BEOGRAD: U Beogradu je večeras održana šesta protestna šestnja pod sloganom "Jedan od pet miliona", a njeni učesnici su ponovili ranije zahteve. Kolona je krenula sa platoa ispred Filozofskog fakluteta i kretala se Svetogorskom i Takovskom ulicom… »

Beograd: Završen protest 'Jedan od pet miliona'

Al Jazeera 12.01.2019
Osim zaustavljanja nasilja, zahtjevi demonstranata su i više medijske slobode, pronalazak nalogodavaca napada i smjene. Još jedan prosvjed, pod nazivom "Jedan od pet miliona", završio je večeras u Beogradu. Okupljeni na šestom po redu prosvjedu… »

Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže da vlast otkrije ubice Olivera Ivanovića

Beta 12.01.2019
Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" večeras su na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu zatražili od nadležnih da otkriju ubice lidera Gi SDP Olivera Ivanovića i pozvali gradjane da dodju u sredu, 16. janura na miran skup povodom… »

Šesti protest u Beogradu: Traži se utvrđivanje odgovornosti za ubistvo Olivera Ivanovića

SEEbiz 12.01.2019
BEOGRAD - U toku je šesti protest protiv aktuelne vlasti pod nazivom "Jedan od pet miliona". Skup je počeo na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a nakon obraćanja glumca Branislava Trifunovića i političarke Rade Trajković, krenula je… »

Učesnici protesta Jedan od pet miliona protiv izveštavanja RTS-a i Studija B

Beta 12.01.2019
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" zaustavili su se kod zgrade Radio televizije Srbije, gde su od direktora javnog servisa Dragana Bujoševića i glavnog urednika informativnog programa Nenada Lj. Stefanovića zatražili da podnesu ostavke, jer su… »

Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže da vlast otkrije ubice Olivera Ivanovića

IndeksOnline 12.01.2019
BEOGRAD – Organizatori protesta “Jedan od pet miliona” večeras su na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu zatražili od nadležnih da otkriju ubice lidera Gi SDP Olivera Ivanovića i pozvali gradjane da dodju u sredu, 16. janura na miran… »

Kraljevčani koji su krenuli peške za Beograd dočekani na protestu u Milanovcu

N1 Info 12.01.2019
Oko 100 građana Gornjeg Milanovca okupilo se večeras u 18 časova na mirnom protestu u tom gradu u znak podrške protestima koji se subotom održavaju u Beogradu pod parolom Jedan od pet miliona, a dočekali su i aktiviste Lokalnog fronta iz Kraljeva… »

Desetak ljudi krenulo peške iz Kraljeva na skup godišnjice ubistva Olivera Ivanovića 16. januara u Beogradu

Radio 021 12.01.2019
Predstavnik Lokalnog fronta Vladan Slavković izjavio je da je deset osoba krenulo iz Kraljeva peške na skup u Beogradu koji je zakazan za sredu, 16. januara, povodom godišnjice ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Slavković je… »

Pešice iz Kraljeva za Beograd: Aktivisti Lokalnog fronta na "Ibarskom maršu" povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića

Blic 12.01.2019
Desetak aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva krenulo je u jutros pešice za Beograd da bi u sredu 16. januara stigli da prisustvuju obeležavanju godišnjice ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Na ovaj svojevrsni protest… »

Aktivisti Lokalnog fronta krenuli na "Ibarski marš"

RTS 12.01.2019
Desetak aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva krenulo je na "Ibarski marš", put dug više od 170 kilometara, do Beograda. Plan im je da do 16. januara stignu u prestonicu na dan godišnjice ubistva Olivera Ivanovića i protesta zakazanog tim povodom… »

Deset osoba krenulo peške iz Kraljeva na skup 16. januara u Beogradu

Danas 12.01.2019
„Lokalni front danas kreće u pešački pohod ka Beogradu. Tamo bi trebalo da stignemo 16. januara na godišnjicu ubistva Olivara Ivanovića. Iako su nam mnogi, ovih dana, ukazivali da je naš pohod prevelika žrtva obzirom na vremeske okolnosti, mi… »

CEAS:Rada Trajković te tužii ,ona ti i sudi- drugi deo

Večernje novosti 12.01.2019
Predsednica kosovske nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković pokazala je u nedavnim izjavama flagrantno nepoznavanje osnovnih principa vladavine prava. Predsednica kosovske nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa… »

CEAS: Rada te tuži, Rada ti sudi! Trajkovićeva ne poznaje osnovne principe vladavine prava

Kurir 12.01.2019
BEOGRAD - Predsednica kosovske nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković pokazala je u nedavnim izjavama flagrantno nepoznavanje osnovnih principa vladavine prava i pravosudnih procedura, te sugerisala metode oružanog… »

Vesti dana »