Povezane vesti

Vremenska prognoza - 14. januar

RTS 13.01.2019
Do kraja dana i u centralnim i južnim krajevima očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren severozapadni vetar. Najviša dnevna temperatura od jednog stepena do 8 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća… »

Temperatura prelazi u plus, ali borba između snega i kiše neće prestati

Blic 13.01.2019
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu ujutro sa kišom, a pogledajte i kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice. U centralnim krajevima sutra će biti mešovitih padavina, kiše i snega, a na jugu veći deo dana biće sa… »

Vremenska prognoza: U ponedeljak umereno oblačno, do 8 stepeni

Večernje novosti 13.01.2019
Najniža temperatura u većini mesta biće od 0 do 4, na istoku i jugu od -8 do -4 stepena, a najviša dnevna 1 do 8 stepeni. U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu ujutro sa kisom. U centralnim krajevima sa mesovitim… »

Sutra umereno do potpuno oblačno, mešovite padavine kiša i sneg

Novi magazin 13.01.2019
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu ujutro sa kišom, u centralnim krajevima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a na jugu veći deo dana će padati sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je… »

Danas oblačno, kratkotrajna susnežica, na severu kiša

Novi magazin 13.01.2019
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu pre podne i sredinom dana ponegde sa slabom kišom, a u ostalim krajevima u toku dana s kratkotrajnom susnežicom ili snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne na… »

Oblačno vreme sa susnežicom, ponegde i kiša

N1 Info 13.01.2019
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu pre podne i sredinom dana ponegde sa slabom kišom, a u ostalim krajevima u toku dana s kratkotrajnom susnežicom ili snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne na… »

Kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje

Mondo 13.01.2019
Pogledajte prognozu za narednu nedelju! U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu zemlje pre podne i sredinom dana ponegde sa slabom kišom, a u ostalim krajevima s kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Po podne na severu i zapadu, a… »

Vreme danas oblačno, kišovito a negde i sneg: Evo kako će se kretati temperature...

Kurir 13.01.2019
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu zemlje pre podne i sredinom dana ponegde sa slabom kišom, a u ostalim krajevima s kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Po podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima, doći će… »

Danas umereno do potpuno obačno, sa slabom kišom

Blic 13.01.2019
U Srbiji se očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom ili kratkotrajnom susnežicom ili snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i jugozapadni, u toku noći u pojačanju… »

Vremenska prognoza: U nedelju umereno do potpuno obačno, sa slabom kišom

Večernje novosti 12.01.2019
U Srbiji se sutra očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom ili kratkotrajnom susnežicom ili snegom. U Srbiji se sutra očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom ili kratkotrajnom susnežicom ili… »

Vesti dana »