Povezane vesti
Devojke natope tampone alkoholom, pa ih gurnu dole! Kad čujete zbog čega, šokiraćete se!
Alo 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Jeziv trend među tinejdžerima u regionu! Našli stravičan način da se opijaju: Devojke natope tampone alkoholom, pa ih…
Kurir 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Vesti dana »
Zelenski nakon ministra odbrane, smenio i vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Oleksandra Sirskog
Nova pre 1 danjoš 51 povezana
Stanković o koeficijentu: Igramo za sebe, a bodove donosimo svima
Sport klub pre 1 satjoš 35 povezanih
Kamion naleteo na vozača Hitne pomoći i teško ga povredio - dete u nišku bolnicu prevezla doktorka
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 2 satajoš 68 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 7 satijoš 18 povezanih