Povezane vesti
Devojke natope tampone alkoholom, pa ih gurnu dole! Kad čujete zbog čega, šokiraćete se!
Alo 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Jeziv trend među tinejdžerima u regionu! Našli stravičan način da se opijaju: Devojke natope tampone alkoholom, pa ih…
Kurir 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane