Povezane vesti
Devojke natope tampone alkoholom, pa ih gurnu dole! Kad čujete zbog čega, šokiraćete se!
Alo 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Jeziv trend među tinejdžerima u regionu! Našli stravičan način da se opijaju: Devojke natope tampone alkoholom, pa ih…
Kurir 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS): Izmene zakona vode privatizaciji pravosuđa i odustajanju od evropskog puta
Beta pre 37 minutajoš 71 povezana
Ronald Loder nije jedini! Tehnološki milijarderi koji nagovaraju Trampa da uzme Grenland imaju svoje ideje: žele da izgrade "gradove slobode"
Blic pre 7 minutajoš 27 povezanih
Iranski šef diplomatije: Uspostavljen mir; Tramp preti vojnim udarom, Rusija i Kina osuđuju "strano mešanje"
RTS pre 32 minutajoš 30 povezanih