Povezane vesti
Devojke natope tampone alkoholom, pa ih gurnu dole! Kad čujete zbog čega, šokiraćete se!
Alo 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Jeziv trend među tinejdžerima u regionu! Našli stravičan način da se opijaju: Devojke natope tampone alkoholom, pa ih…
Kurir 15.01.2019
Majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske podelila je sa tamošnjim medijima jeziv trend koji se širi među tinejdžerima, a za koji joj je ispričala ćerka. "Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih
UŽIVO istorijski trenutak! Čovek je otišao najdalje od Zemlje ikada: Posada Artemisa objavila šta je prvo videla tokom preleta (video)
Kurir pre 17 minutajoš 45 povezanih
Tramp izdao najbrutalniju pretnju: "Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti sutra uveče" (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih
Bukti rat na Bliskom istoku: Brutalna pretnja Trampa Iranu: Ultimatum konačan; objavljeni dokumenti stradalih vojnika SAD (video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 39 povezanih