Повезане вести

Миливојевић: У каквој су вези таксе и ванредни избори

Миливојевић: У каквој су вези таксе и ванредни избори

Н1 Инфо 18.01.2019
Политички аналитичар Цвијетин Миливојевић изјавио је да не види због чега би укидање такси које су увеле приштинске власти било у некој вези са евентуалним расписивањем ванредних парламентарних избора у Србији. Он је оценио да… »
Матоши: Таксе ће бити укинуте неколико минута пошто Србија призна Косово

Матоши: Таксе ће бити укинуте неколико минута пошто Србија призна Косово

Нови магазин 18.01.2019
Влада Косова ће неколико минута пошто Србија призна Косово укинути таксе на производе из Србије, изјавио је Хаљиљ Матоши саветник премијера Косова Рамуша Харадинаја. "Став премијера Харадинаја о такси је познат. Такса се… »
Аналитичар: У каквој су вези таксе и ванредни избори у Србији

Аналитичар: У каквој су вези таксе и ванредни избори у Србији

Нови магазин 18.01.2019
Политички аналитичар Цвијетин Миливојевић изјавио је данас да не види због чега би укидање такси које су увеле приштинске власти било у некој вези са евентуалним расписивањем ванредних парламентарних избора у Србији и оценио да… »
Лупате ми шамаре а трошите 99% руског гаса

Лупате ми шамаре а трошите 99% руског гаса

Дневник 18.01.2019
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да не прихвата да Србија плаћа дупло већу цену гаса због "политичког и безбедносног рекета", са којим је суочен. Вучић је, на питање новинара аустријске државне… »
Вучић: Ако нема наставка дијалога, можемо на изборе

Вучић: Ако нема наставка дијалога, можемо на изборе

Н1 Инфо 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је битно да међународна заједница и Европа саопште да ли ће ускоро бити укинуте косовске таксе на робу из Србије, односно да ли ће бити настављен дијалог, како би знао да ли да се… »
Неопходна осовина мира север - југ

Неопходна осовина мира север - југ

РТВ 18.01.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је веома битно да имамо осовину мира север - југ, односно да Срби и Албанци морају да се договоре због будућности. Вучић је, на питање новинара аустријске државне… »
Вучић: ЕУ да саопшти да ли ће бити дијалога или да идемо на изборе (ВИДЕО)

Вучић: ЕУ да саопшти да ли ће бити дијалога или да идемо на изборе (ВИДЕО)

Бета 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас је битно да медјународна заједница и Европа саопште да ли ће ускоро бити укинуте косовске таксе на робу из Србије, односно да ли ће бити настављен дијалог, како би знао да ли… »
Вучић о изборима: Прво да чујемо одговор из Приштине и ЕУ да ли ће таксе бити укинуте, а онда одлука о изборима

Вучић о изборима: Прво да чујемо одговор из Приштине и ЕУ да ли ће таксе бити укинуте, а онда одлука о изборима

Србија данас 18.01.2019
Прво да сачекамо шта ће рећи из Приштине и ЕУ да ли ће таксе бити укинуте или не, рекао је председник. Председник Србије Александар Вучић је говорећи о могућности расписивања избора рекао да је спреман да све оне примедбе оних… »
Сви боље знају шта ми је Путин рекао, а ја седео с њим: И Весељи је чуо нешто што нико није, а за то су потребне изванредне…

Сви боље знају шта ми је Путин рекао, а ја седео с њим: И Весељи је чуо нешто што нико није, а за то су потребне изванредне…

Србија данас 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић данас је одговарајући на питања новинара у Председништву Србије приметио, како је рекао, да на Балкану сви боље знају шта му је руски председник Владимир Путин јуче рекао иако је он седео са… »
Сви боље знају шта ми је Путин рекао, а ја седео с њим: Видео сам и да Кадри Весељи боље зна шта ми је Путин рекао него ја!…

Сви боље знају шта ми је Путин рекао, а ја седео с њим: Видео сам и да Кадри Весељи боље зна шта ми је Путин рекао него ја!…

Курир 18.01.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је одговарајући на питања новинара у Председништву Србије приметио, како је рекао, да на Балкану сви боље знају шта му је руски председник Владимир Путин јуче рекао иако је он… »
Вучић о изборима: Прво да сачекамо шта ће рећи из Приштине и ЕУ да ли ће таксе бити укинуте или не! Кад чујемо одговор онда…

Вучић о изборима: Прво да сачекамо шта ће рећи из Приштине и ЕУ да ли ће таксе бити укинуте или не! Кад чујемо одговор онда…

Курир 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић је говорећи о могућности расписивања избора рекао да је спреман да све оне примедбе оних који кажу да нешто не ваља у овом бирачком списку позове да дођу да те ствари промене. "Али то знају… »

Вести дана »