Povezane vesti
“On to odlično zna” Ana Sević nakon brojnih spekulacija progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem
Press 25.01.2019
Pevačica Ana Sević prošla je kroz turulentan period nakon saobraćajke koju je imao Darko Lazić, a kako je otkrila uprkos brojnim spekulacijama, folker će uvek imati njenu podršku. “Darko i ja smo okej, što se mene tiče jer ja mogu da pričam… »
Ana Sević O suprugu: Darko i ja smo skroz okej
Večernje novosti 24.01.2019
Pevačica je nakon turbulentnog perioda kroz koji je prošla zbog teške saobraćajne nesreće njenog još zakonitog supruga Darka Lazića, progovorila o njihovom odnosu. PEVAČICA Ana Sević je nakon turbulentnog perioda kroz koji je prošla zbog teške… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 46 minutajoš 61 povezana

Policija privela muškarca koji je upalio traktor ispred Pionirskog parka i pokušao da pogura ostale
Pravda pre 44 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane