Povezane vesti
Autor velelepnog mozaika u Hramu Svetog Save: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju!
Pravda 27.01.2019
"Uređenje Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve. Koliko smo se mi Muhini sprijateljili i srodili sa Srbima, dokaz je to da smo… »
Intervju: Autor velelepnog mozaika Hrama na Vračaru: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju
Večernje novosti 27.01.2019
Akademik, rukovodilac umetničkog tima za oslikavanje Hrama Svetog Save. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" UREĐENjE Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti Srpske… »
Vesti dana »
Vremenski preokret u Srbiji: Posle prolećnih 14 stepeni stižu olujna košava i sneg, evo gde će se prvo zabeleti
Mondo pre 12 minutajoš 24 povezane
Savez se oglasio zbog Lajovića: „Učešće u Dejvis kupu pod znakom pitanja“
Sputnik pre 7 minutajoš 21 povezana
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: SAD dale Ukrajini i Rusiji rok da postignu sporazum o okončanju rata
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Reporterka N1 iz Skoplja: Zaplenjeno čak 40 tona marihuane, prema poslednjim nezvaničnim informacijama
N1 Info pre 1 sat
Advokati u Vojvodini u utorak obustavljaju rad zbog Mrdićevih izmena zakona
Beta pre 8 minutajoš 8 povezanih