Povezane vesti
Autor velelepnog mozaika u Hramu Svetog Save: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju!
Pravda 27.01.2019
"Uređenje Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve. Koliko smo se mi Muhini sprijateljili i srodili sa Srbima, dokaz je to da smo… »
Intervju: Autor velelepnog mozaika Hrama na Vračaru: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju
Večernje novosti 27.01.2019
Akademik, rukovodilac umetničkog tima za oslikavanje Hrama Svetog Save. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" UREĐENjE Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti Srpske… »
Vesti dana »
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Moj muž je kiju najbolje dočekao! Pravi se priča da uđe u elitu" Kaća Živković o podršci poznatih u jeku skandala - spomenula navodni snimak milana miloševića (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Jeziv zločin: u Zavidincima: Otac i sin brutalno ubijeni, dvoje povređeno: Oglasio se MUP
Blic pre 21 minutajoš 8 povezanih