Povezane vesti
Autor velelepnog mozaika u Hramu Svetog Save: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju!
Pravda 27.01.2019
"Uređenje Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve. Koliko smo se mi Muhini sprijateljili i srodili sa Srbima, dokaz je to da smo… »
Intervju: Autor velelepnog mozaika Hrama na Vračaru: Moj unuk se zove Sava, vezan sam za Srbiju
Večernje novosti 27.01.2019
Akademik, rukovodilac umetničkog tima za oslikavanje Hrama Svetog Save. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" UREĐENjE Hrama Svetog Save je moje životno delo i učiniću sve, zajedno sa saradnicima, da završimo posao do jubileja, 800 godina autokefalnosti… »
Vesti dana »

Parlament Republike Srpske doneo odluku o pokretanju procedure donošenja novog Ustava RS
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Tramp vezuje ruke i Putinu: I zelenskom?! Kako bi mogao da izgleda prekid vatre u Ukrajini: 4 faze, jedna će posebno zaboleti i Moskvu i Kijev
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Husi alijeviću umrla majka: Pevač se od nje oprostio emotivnim rečima: "Pamtićemo te dok smo živi"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana