Povezane vesti
Joksimović: Članstvo u EU ne amnestira ni Hrvatsku od nerešenih bilateralnih pitanja
Večernje novosti 28.01.2019
Proces pregovora i poglavlja ne služe i nisu skrojena tako da u njih svako ubacuje svoje bilateralne zahteve prema kandidatu, zato i služe bilateralne platforme da bi se izbegla takva do krajnosti uslovljavajuća budućnost procesa pregovora. Zanimljivo mi… »
Joksimović: Evropejstvo mora da se trenira, članstvo u EU ne amnestira ni Hrvatsku od nerešenih bilateralnih pitanja
Blic 28.01.2019
Zanimljivo mi je tumačenje koje smo čuli iz Hrvatske, i to od najvišeg zvaničnika te zemlje (predsednice Kolinde Grabar Kitarović), i nekadašnje hrvatske ministarke za EU, u pogledu obaveze rešavanja bilatetalnih pitanja pre pristupanja Srbije EU i… »
Vesti dana »
"Grenland ćemo dobiti lakšim ili težim putem", Tramp zapretio: "Nećemo Rusiju ili Kinu za suseda"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Premijer Macut: U Majdanpeku proradio dalekovod, struja uskoro u svim delovima grada
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana