Povezane vesti
Fajt u školi u Boru: Pao šamar zbog Fejsbuka, a onda je njena drugarica skočila da je odbrani. Nastao opšti haos, reagovala i…
Telegraf 28.01.2019
O svemu su obavešteni roditelji i policija koja će otkriti šta je tačno prouzrokovalo tuču. Policija je danas intervenisala u srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi u Boru, zbog tuče između tri devojčice starosti po 16 godina. Kako saznajemo, sve je… »
Opšta pometnja u školi Čupale se za kosu zbog objave na "Fejsbuku"
Večernje novosti 28.01.2019
Tri učenice srednje ekonomsko-trgovinske škole u Boru potukle se danas na sred časa likovne kulture. Razdvajali ih profesor i ostali učenice, umeša se i policija. TOKOM časa likovne kulture u srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi u Boru danas su se, zbog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 48 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Danas pre 1 satjoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 23 minutajoš 55 povezanih