Повезане вести
Миљанин син Жељко има инфективну болест! Марија забранила Золи да прилази њеном унуку!
Свет & Скандал 29.01.2019
Миљана и Марија се стално свађају због Миљанине везе са Золом. Иако Миљана на све начине покушава да их споји, те да буду у колико толико добрим односима, никако јој то не полази за руком. “Тачно 15 дана је била мирна, и ево… »
Поново сукоб мајке и ћерке: Мали Жељко се инфицирао Марија забранила Миљанином веренику да му прилази
Блиц 29.01.2019
Миљана и Марија Кулић вратиле су се после свађе са Микијем у Задругу, када се Миљана помирила са својим дечком Золом. Марији због тога није било драго. Синоћ је у белој кући био и водитељ па су задругари морали да одговарају… »
Миљана жели да се уда за золу: Планира детаље свадбе, а чим је то чула Марија побеснела, уследио хаос
Блиц 29.01.2019
Миљана и Марија Кулић су се вратиле у Задругу након жестоког окршаја са микијем Ђуричићем, а чим је крочила у ријалити Миљана се помирила са Золом. Међутим, оно што је изјавила разбеснело је њену мајку. Миљана је признала да… »
Миљана хоће да се уда на цвети, а Марија Кулић неће ни да чује! Жесток обрачун мајке и ћерке: Вас двоје сте за мене будале…
Курир 29.01.2019
Чим се вратила у ријалити кућу, Миљана Кулић помирила се са Лазаром Чолићем Золом, па и наставила припреме за венчање. Међутим, мајка Марија више не подржава овај однос, те су се сукобиле пред свима. "Када сам дошла, он је мени… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 49 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних