Povezane vesti
Miljanin sin Željko ima infektivnu bolest! Marija zabranila Zoli da prilazi njenom unuku!
Svet & Skandal 29.01.2019
Miljana i Marija se stalno svađaju zbog Miljanine veze sa Zolom. Iako Miljana na sve načine pokušava da ih spoji, te da budu u koliko toliko dobrim odnosima, nikako joj to ne polazi za rukom. “Tačno 15 dana je bila mirna, i evo opet napada neke meni… »
Zadruga 2:Haos! Miljana hoće svadbu! Marija skočila na nju! (VIDEO)
Svet plus 29.01.2019
Ponedeljak veče u rjalitiju "Zadruga 2" je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ono što je sve gledaoce veoma iznenadilo jeste raskid veridbe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. A sada Miljana Kulić hoće svadbu! Marija… »
Zadruga 2: Željka više nećete zajedno šetati.On ima infektivnu bolest!(VIDEO)
Svet plus 29.01.2019
Miljana Kulić i Marija Kulić često se svađaju u rijalitiju "Zadruga 2" zbog njene emotivne veze koju ima sa Lazarom Čolićem, a tokom razgovora koji su zadrugari imali za crnim stolom prilikom ulaska Milana Miloševića, desio se još jedan sukob… »
Ponovo sukob majke i ćerke: Mali Željko se inficirao Marija zabranila Miljaninom vereniku da mu prilazi
Blic 29.01.2019
Miljana i Marija Kulić vratile su se posle svađe sa Mikijem u Zadrugu, kada se Miljana pomirila sa svojim dečkom Zolom. Mariji zbog toga nije bilo drago. Sinoć je u beloj kući bio i voditelj pa su zadrugari morali da odgovaraju na pitanja, a jedno od… »
Miljana hoće da se uda na cveti, a Marija Kulić neće ni da čuje! Žestok obračun majke i ćerke: Vas dvoje ste za mene…
Kurir 29.01.2019
Čim se vratila u rijaliti kuću, Miljana Kulić pomirila se sa Lazarom Čolićem Zolom, pa i nastavila pripreme za venčanje. Međutim, majka Marija više ne podržava ovaj odnos, te su se sukobile pred svima. "Kada sam došla, on je meni prišao, pa me… »
Miljana želi da se uda za zolu: Planira detalje svadbe, a čim je to čula Marija pobesnela, usledio haos
Blic 29.01.2019
Miljana i Marija Kulić su se vratile u Zadrugu nakon žestokog okršaja sa mikijem Đuričićem, a čim je kročila u rijaliti Miljana se pomirila sa Zolom. Međutim, ono što je izjavila razbesnelo je njenu majku. Miljana je priznala da istinski veruje… »
Vesti dana »
Blokade fakulteta: Advokati obustavljaju rad, protestna povorka profesora u Novom Sadu
NIN pre 9 minutajoš 30 povezanih
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 2 satajoš 30 povezanih
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 45 minutajoš 22 povezane
Požar na Novom Beogradu: Gori terasa stana na devetom spratu u Bulevaru Zorana Đinđića
Danas pre 45 minutajoš 21 povezana