Povezane vesti
"Molila me je da joj pomognem da umre... Ne mogu majci moje dece da oduzmem život!"
Alo 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Molila me da je isključim sa aparata, ali ja to ne mogu: Potresna ispovest lekara čija je žena 2 godine u komi! Život pun…
Kurir 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Vesti dana »
Novi skandal na Mundijalu: Policija igrače izbacila iz autobusa i pretresala ih zbog droge VIDEO
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Saudijska Arabija stala nadomak senzacije ali pokazala da je noćna mora za Južnoamerikance - Urugvaj se prekasno probudio VIDEO
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
Opšte ludilo u Los Anđelesu: Deo Iranaca navija za svoju reprezentaciju, deo protiv! Razlikuje ih jedna bitna stvar
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Veliki peh za domaćina! Najveća zvezda tima mora na dužu pauzu!
Večernje novosti pre 4 satijoš 3 povezane