Povezane vesti
"Molila me je da joj pomognem da umre... Ne mogu majci moje dece da oduzmem život!"
Alo 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Molila me da je isključim sa aparata, ali ja to ne mogu: Potresna ispovest lekara čija je žena 2 godine u komi! Život pun…
Kurir 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Vesti dana »

Jezivi detalji krvoprolića u Jerusalimu: Evo za koga se sumnja da stoji iza napad
Mondo pre 3 minutajoš 35 povezanih

Ovo je ruta današnjeg studentskog protesta: Pogledajte koje će ulice biti blokirane od 14 sati MAPA
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

Radnik upao u mlin u Beogradu: Vatrogasci ga izvukli, sa teškim povredama prevezen u bolnicu
Nova pre 33 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i mogućim grmljavinama
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 27 povezanih