Povezane vesti
"Molila me je da joj pomognem da umre... Ne mogu majci moje dece da oduzmem život!"
Alo 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Molila me da je isključim sa aparata, ali ja to ne mogu: Potresna ispovest lekara čija je žena 2 godine u komi! Život pun…
Kurir 03.02.2019
"Molila me je, ako ikad završi na aparatima, da joj pomognem da umre. Ja to ne mogu, nemam snage da svojoj ženi, majci moja dva deteta oduzmem život", započeo je svoju bolnu životnu priču jedan od najuglednijih hrvatskih lekara, čija supruga dve godine… »
Vesti dana »
Istekao rok za prijavu nelegalnih objekata, mogućnost i dalje imaju građani sa opravdanim razlozima
Naissus info pre 54 minutajoš 34 povezane
RHMZ nanizao hitna upozorenja! Udari košave do 100 na sat, puno snega i ledena kiša! A onda preko noći skok na čak 18 stepeni
Blic pre 9 minutajoš 33 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 9 minutajoš 25 povezanih
Potpuna dominacija u Superboulu: Sihoksi pregazili Petriotse u prazniku američkog sporta!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane