Povezane vesti
Oproštaj od Dušana Makavejeva: Poslednje zbogom i od Kopole
Večernje novosti 04.02.2019
U Jugoslovenskoj kinoteci održana komemoracija velikom reditelju Dušanu Makavejevu (1932-2019). O renomeu našeg umetnika svedoče i telegrami saučešća njegovih slavnih kolega. VEOMA sam se ražalostio kada sam čuo za Dušanovu smrt. Primi moje… »
Komemoracija velikom Dušanu Makavejevu: Tvoj odlazak veliki je udarac za mene... (kurir TV)
Kurir 04.02.2019
U Jugoslovenskoj kinoteci održana je komemoracija velikom reditelju Dušanu Makavejevu. Da odaju počast došli su Branka Petrić, Zdravko Šotra, Rada Đuričin, Svetozar Cvetković, Anita Mančić, Srdan Golubović... Anita Mančić pročitala je… »
Vesti dana »
Vučić: Brzim vozom do Budimpešte do marta 2026, želimo deo vlasništva nuklearne elektrane Pakš
Beta pre 53 minutajoš 49 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 6 satijoš 10 povezanih
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Upravo na Blic TV "ni lekovi nam više ne pomažu" Potresna ispovest majki dece ubijene u Mladenovcu upravo na "Blic TV"
Blic pre 23 minutajoš 31 povezana