Povezane vesti
Biljana Topić o svetskoj bronzi iz 2009: Teško bi mi palo da ponovo izgubim ono što mi pripada
Sportski žurnal 05.02.2019
- U biografiji sportista koji IAAF ažurira stoji da je bronzana medalja moje vlasništvo - navodi srpska atletičarka. Prijatelji su mi rekli da su videli na sajtu IAAF-a informaciju objavljenu u „Žurnalu“ gde u rezultatima stoji da je Ani Pjatih koja je… »
Još Ne smem da se radujem medalji: Biljana Topić posle deset godina dobija bronzano odličje sa SP u Berlinu?
Večernje novosti 04.02.2019
Nisam dobila nikakvu potvrdu da je vest verodostojna, a bilo bi lepo da je tačna – kaže srpska atletičarka. ATLETSKI savez Srbije još nema zvaničnu potvrdu informacije koja je osvanula na sajtu Svetske federacije (IAAF), da je Biljana Topić u finalu… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Dubai i bez trenera ubedljivo pobedio Budućnost: Sve se crta za "večiti derbi" u polufinalu ABA lige
Mondo pre 5 minutajoš 46 povezanih
Blokiran Ormuški moreuz: Tramp objavio da će eliminisati iranske brodove koji priđu, zvaničnici Irana kritikuju potez
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 115 povezanih
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane
Vučić: Očekujem da ćemo uskoro potpisati međudržavni sporazum s MOL-om u vezi s NIS-om
SEEbiz pre 10 minutajoš 18 povezanih