Повезане вести
Јами открила како је завела Мила: Упознали смо се у хотелу, говорио ми је да сам драгуљ! По мене је слао авионе, а кад сам се…
Курир 05.02.2019
Јасна Миленковић Јами деведесетих је била једна од најпопуларнијих певачица у региону, па не чуди да је запала за око и Милу Ђукановићу који је тада тек започео своју дугу владавину. Јами је за медије више пута говорила како је… »
"Упознали смо се у хотелу, говорио је да сам драгуљ! Села сам за сто са њих 20-ак, а онда..."
Ало 05.02.2019
Јасна Миленковић Јами деведесетих година је била једна од највећих звезда на овим просторима. Јами је била популарна како у земљи, тако и у региону, а не крије да је тада завела председника Црне Горе Мила Ђукановића. "Мила сам… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 29 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 35 минутајош 51 повезана
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних