Povezane vesti
Penzioner izjavom zapalio internet, posle leka za grip usledio je brutalan odgovor!
Alo 10.02.2019
Nova izjava ponovo bruji internetom. Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava. - Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi… »
"Musliman sam, volim klanje": Deda Toni, najpopularniji hrvatski penzioner, zbog nove izjave ponovo u centru pažnje (video)
Telegraf 10.02.2019
Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava. "Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđe… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 32 povezane

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 2 satajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 57 minutajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih