Повезане вести
Пензионер изјавом запалио интернет, после лека за грип уследио је бруталан одговор!
Ало 10.02.2019
Нова изјава поново бруји интернетом. После чувеног лека за грип који је препоручио, позван је да гостује у емисији из које, замало, да изађе још једна потпуно другачија изјава. - Шта ми се највише свиђа код муслиманске вере, код… »
"Муслиман сам, волим клање": Деда Тони, најпопуларнији хрватски пензионер, због нове изјаве поново у центру пажње (видео)
Телеграф 10.02.2019
После чувеног лека за грип који је препоручио, позван је да гостује у емисији из које, замало, да изађе још једна потпуно другачија изјава. "Шта ми се највише свиђа код муслиманске вере, код наше вере? Види, ја сам муслиман… »
Вести дана »

Ужичани се спремају за блокаду магистрале: Говориће Тика Станић, познати новинар РТС-а, свештеник који је одржао виралан говор, а биће прочитано и једно важно писмо
Нова пре 20 минутајош 11 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са могућим освежењем од уторка
Наслови.аи пре 3 минутајош 17 повезаних

Нови детаљи масакра у Пилепу: Ујак оставио тестамент, отац и син му дошли у кућу
Телеграф пре 5 минутајош 17 повезаних

Америчке царине од 30% на увоз из ЕУ и Мексика изазивају дипломатске реакције и најаве контрамера
Наслови.аи пре 26 минутајош 14 повезаних