Povezane vesti
Penzioner izjavom zapalio internet, posle leka za grip usledio je brutalan odgovor!
Alo 10.02.2019
Nova izjava ponovo bruji internetom. Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava. - Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam… »
"Musliman sam, volim klanje": Deda Toni, najpopularniji hrvatski penzioner, zbog nove izjave ponovo u centru pažnje (video)
Telegraf 10.02.2019
Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava. "Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđe vežbe… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
Beta pre 25 minutajoš 15 povezanih

Kapiten košarkaša Srbije Bogdan Bogdanović zbog povrede završio Evropsko prvenstvo
RTV pre 10 minutajoš 18 povezanih

"Odnos Pekinga i Moskve je najbolji u istoriji": Putin doputovao u Kinu, dočekao ga crveni tepih (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Eliminisan Zverev - sineru se čisti put na US openu! Treći reket sveta razočarao navijače - završio takmičenje već u trećem kolu!
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih