Povezane vesti

Marija je živela s roditeljima, radila kao konobarica, a onda otišla u Nemačku: 3 godine kasnije ona je druga osoba! Evo šta savetuje svima koji bi da odu!

Kurir pre 10 dana
Marija Šimović (33) je godinama radila loše plaćene poslove, nije mogla da priušti ni najosnovnije i gledala je kako joj vreme prolazi.
A onda je odlučila kako joj je dosta svega: spakovala se i preselila u Nemačku. Tri godine posle tamo živi, radi, srećna je i ne planira da se vrati u Hrvatsku. Ona je do 2015. s roditeljima živela u Pločama. Stalno je nešto... »

Marija je živela s roditeljima, radila kao konobarica, a onda otišla u Nemačku. 3 godine kasnije ona je druga osoba!

Alo pre 10 dana
Alo: Marija je živela s roditeljima, radila kao konobarica, a onda otišla u Nemačku. 3 godine kasnije ona je druga osoba!
Stalno je nešto radila, ali to su bili sezonski poslovi: bila je konobarica, čistila apartmane, brala mandarine, a bila je i sobarica na brodu. Na svim tim poslovima je situacija bila ista: plata mala, prekovremeni i rad vikendom neplaćeni, nikakva prava...
Godinama je radila loše plaćene poslove, nije mogla da priušti ni najosnovnije i gledala je kako joj vreme prolazi. A onda je odlučila kako joj je dosta svega: spakovala se i preselila u Nemačku. Tri godine kasnije tamo živi,... »
©2019 Netmark d.o.o.