Povezane vesti

Radnički želi iskorak u Evropi , pojačanja u skladu sa ciljem

Sportske.net pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički želi da zadrži drugo mesto u Super ligi i potom sledeće sezone napravi novi iskorak u Evropi i u skladu s tim je obavio zimski prelazni rok, izjavio je danas sportski direktor Marko Jovanović.
Radnički je ove sezone prvi put posle tri i po decenije igrao evropske utakmice, gde je posle pobede nad Gzirom sa Malte eliminisan od Makabi Tel Aviva u kvalifikacijama za Ligu Evrope. "Na tome svi radimo, zato smo doveli... »

Direktor Nišlija analizirao prelazni rok: Želimo iskorak u Evropi i pojačavamo se u skladu s tim

Sportski žurnal pre 3 dana
Radnički je ove sezone prvi put posle tri i po decenije igrao evropske utakmice, gde je posle pobede nad Gzirom sa Malte eliminisan od Makabi Tel Aviva u kvalifikacijama za Ligu Evrope
Fudbalski klub Radnički želi da zadrži drugo mesto u Super ligi i potom sledeće sezone napravi novi iskorak u Evropi i u skladu s tim je obavio zimski prelazni rok, izjavio je danas sportski direktor Marko Jovanović. - Na tome... »

Direktor niškog Radničkog: Želimo iskorak u Evropi i pojačavali smo se u skladu s tim

Večernje novosti pre 3 dana
Ako na leto budemo pojačali igrački kadar sa bar još dvojicom kvalitetnih fudbalera, možemo još jedan stepenik više u odnosu prošlo leto – kaže Marko Jovanović
Fudbalski klub Radnički želi da zadrži drugo mesto u Superligi i potom sledeće sezone napravi novi iskorak u Evropi i u skladu s tim je obavio zimski prelazni rok, izjavio je sportski direktor Marko Jovanović. - Na tome svi... »
©2019 Netmark d.o.o.