Povezane vesti

Spakovale džakove i otišle: Miljana i Marija napustile rijaliti?! (video)

Blic pre 3 dana
Sinoć je u Beloj kući bilo veoma zanimljivo, a sve o tome otkrili su Miki Đuričić i David Dragojević. David je u jednom trenutku Ani opisivao kako je video da Miljana i Marija iznose džakove iz kuće. Kasnije je i Miki pričao o tome. - Vratiće se Kulići nikad jači, je**će nam majku svima. Ja ne... »

Zadruga 2: Napustile rijaliti! Kulićeve sve dobile na tacni ali im to nije dovoljno! (VIDEO)

Svet plus pre 3 dana
Napustile rijaliti "Zadruga 2"! Kulićeve sve dobile na tacni ali im to nije bilo dovoljno! Spakovale su svoje stvari u džakove i otišle... A tek račun?! Jesu li to majka i ćerka privilegovanije od ostalih takmičara?!
Miljana i Marija Kulić napustile su rijaliti! Naime, David Dragojević je opisivao Ani Korać kako je video da iznose džakove sa stvarima. Miki Đuričić je prokomentarisao: "Vratiće se Kulići nikad jači, je..aće nam majku svima. Ja... »

Haos! Kulićke napustile rijaliti: Majka i ćerka spakovale sve stvari u džakove i otišle! Kad čujete koliki su račun napravile... Ludilo! (video)

Kurir pre 3 dana
Miljana i Marija Kulić napustile su rijaliti! Naime, David Dragojević je opisivao Ani Korać kako je video da iznose džakove sa stvarima. "Vratiće se Kulići nikad jači, je+aće nam majku svima. Ja ne zameram Kulićima, tog treba ispitati", rekao je Miki. "Ja sam rekao sinoć, ako budu otišli, neće ih... »
©2019 Netmark d.o.o.