Povezane vesti

Peticija američkih Srba Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na Kosovu i Metohiji

RTV pre 9 dana
RTV: Peticija američkih Srba Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na Kosovu i Metohiji
BEOGRAD - Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" (Kosovo project) predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu, peticiju sa do sada prikupljenih više od 35.000 potpisa, sa zahtevom da se zaustavi progon pravoslavnih hrišćana na Kosovu.
U toj peticiji se apeluje na Sjedinjene Države da zaustave podršku progonu hrišćana i manjinskih zajednica na Kosovu, kaže se u saopštenju dostavljenom Tanjugu. Među potpisnicima peticije su, kako se navodi, i lideri zajednice... »

Peticija predata Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM

Večernje novosti pre 9 dana
Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu peticiju sa zahtevom da se zaustavi progon pravoslavnih hrišćana na Kosovu
Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" (Kosovo project) predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu, peticiju sa do sada prikupljenih više od 35.000 potpisa, sa zahtevom da se zaustavi... »

Predali peticiju Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM, prikupljeno 35.000 potpisa!

Kurir pre 9 dana
Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" (Kosovo project) predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu, peticiju sa do sada prikupljenih više od 35.000 potpisa, sa zahtevom da se zaustavi progon pravoslavnih hrišćana na Kosovu. U toj peticiji se apeluje na... »

Peticija upućena Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM

RTS pre 9 dana
RTS: Peticija upućena Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM
Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu, peticiju sa do sada prikupljenih više od 35.000 potpisa, sa zahtevom da se zaustavi progon pravoslavnih hrišćana na Kosovu.
U peticiji se apeluje na Sjedinjene Države da zaustave podršku progonu hrišćana i manjinskih zajednica na Kosovu, kaže se u saopštenju dostavljenom Tanjugu. Među potpisnicima peticije su, kako se navodi, i lideri zajednice... »

Peticija Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM

B92 pre 9 dana
B92: Peticija Trampu: Zaustavite progon pravoslavaca na KiM
Beograd -- Zajednica američkih Srba u okviru "Kosovo prodžekta" predala je predsedniku SAD Donaldu Trampu, Kongresu i Stejt Departmentu peticiju.
Nju je do sada potpisalo više od 35.000 ljudi. U peticiji se zahteva da se zaustavi progon pravoslavnih hrišćana na Kosovu. U toj peticiji se apeluje na Sjedinjene Države da zaustave podršku progonu hrišćana i manjinskih... »
©2019 Netmark d.o.o.