Povezane vesti
Bivši zaposleni ušetao u garažu GSP-a, ukrao autobus i istočio 170 litara goriva?!
Večernje novosti 18.02.2019
U noći između subote i nedelje nestalo vozilo javnog prevoza sa parkinga u Mirijevskom vencu. Nađen je brzo na jednoj od okretnica, a iz njega je istočeno oko 170 litara goriva. Navodno, to je uradio jedan od bivših radnika. IZ pogona "Karaburma"… »
Nestao autobus iz garaže GSP-a
Mondo 18.02.2019
Autobus garažnog broja 872, koji je izvezen u nedelju jutro oko pet sati iz garaže pogona Karaburma u Mirijevskom bulevaru, ukraden je, tvrdi sindikat Sloga u GSP Beograd. Foto: MONDO, Mirjana Šegan Ilustracija Prema nezvaničnim informacijama beoradskih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 50 minutajoš 1 povezana
Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana
„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane