Povezane vesti
Tetka iznenada preminulog mladog fudbalera za “novosti”: Molila sam se da se probudi, ali nije i nikad neće
Večernje novosti 18.02.2019
Zatičemo je u sobi njenog bratanca, pored radnog stola, prve fudbalske lopte i navijačkih oznaka FK Partizan, čiji je bio strastveni navijač. PO ćerki sam videla šta se dogodilo, samo je vrisnula kada je trener rekao za tragediju. Krenula sam do… »
"Samo sam mu govorila da ustane": Potresna ispovest tetke preminulog mladog fudbalera
Blic 18.02.2019
Stefan Todorović (19), fudbaler iz Obreža kod Varvarina, koji je tragično preminuo tokom prijateljske utakmice u Ćićevcu, odrastao je kod svoje tetke Marije Belkić, koja mu je bila i hranitelj. Kod nje je bio od prvog razreda škole. Kaže da je… »
Ovo je mladi fudbaler koji je preminuo na utakmici: Pokušali smo da mu otvorimo usta, izvučemo jezik, da dođe sebi, stvarno…
Večernje novosti 17.02.2019
MLADI sportista Stefan Todorović(19)iz Obreža kod Varvarina,koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok. MLADI sportista Stefan Todorović(19)iz Obreža kod… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele da uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 61 povezana

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 1 minutjoš 51 povezana

"Primorani smo da obustavimo saobraćaj svih međugradskih vozova": Oglasio se "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Blic pre 0 minutajoš 34 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 1 minutjoš 34 povezane