Povezane vesti
"Velibor je uzeo pištolj, a onda je ubica zapucao": Na suđenju za ubistvo vođe Zvezdinih najvijača svedočila njegova…
Blic 20.02.2019
Na suđenju za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića danas je u Višem sudu u Beogradu svedočila i njegova drugarica Nina Šobota, koja je tada i sama ranjena. Stravične detalje iz kobne noći 2014. godine, ispred splava "Džimis"… »
Ubistvo vođe navijača Zvezde nina šobota prvi put pred sudom: Ne znam gde je Veliborov pištolj nestao
Večernje novosti 19.02.2019
Ona je ranjena kada je ubijen vođa navijača Zvezde u Beogradu. Nisam smela da pričam da je bio naoružan. Napadača sam prepoznala. U ISTRAZI nisam smela policiji i tužilaštvu da ispričam sve. Prećutala sam da je Velibor bio naoružan i da je imao… »
Vesti dana »
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana