Povezane vesti
Đilas tražio da izbace Noga
Večernje novosti 21.02.2019
Lider SzS savetovao Bošku Obradovićua da svog poslanika isključi iz Dveri. JEDAN od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas nekoliko puta je preporučio prvom čoveku Dveri Bošku Obradoviću da iz redova pokreta izbaci Srđana Noga, što se pre dva dana… »
Pljušte optužbe u opoziciji! Nogo nakon izbacivanja iz Dveri: Đilas je naredio Bošku da me izbaci iz stranke! Obradović je…
Kurir 21.02.2019
- Moguće je da iza svega stoji pritisak nekoga iz Saveza za Srbiju. Ja sam se protivio ulasku u SZS, nije dobro pravljenje saveza sa onima s kojima nemamo dodirnih tačaka - navodi poslanik Dveri. Boško Obradović je verovatno iz Saveza za Srbiju (SZS)… »
Vesti dana »
Najmanje pet osoba poginulo u požarima u Los Anđelesu, evakuisan Holivud
Beta pre 37 minutajoš 34 povezane
Temperatura pada za 20 stepeni: Danas proleće, a prekosutra spremite se za ledeno vreme i sneg
Nova pre 48 minutajoš 16 povezanih
Žreb odvojio Novaka od Sinera na Australijan openu, Alkaraz stoji Srbinu na putu do finala!
Sportske.net pre 1 satjoš 9 povezanih
Raste broj stradalih u ruskom udaru na Zaporožje; zaseda Kontakt grupa "Ramštajn" za odbranu Ukrajine
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Pariz Hilton, Džejms Vuds, Mark Hamil: Ko je sve ostao bez doma zbog razornih požara u Los Anđelesu
Nedeljnik pre 36 minutajoš 5 povezanih