Ukraden automobil srpskoj porodici u Partešu

Ukraden automobil srpskoj porodici u Partešu

RTS pre 52 dana
RTS: Ukraden automobil srpskoj porodici u Partešu
Petočlanoj porodici Đorđević iz Donje Budrige u opštini Parteš nepoznati počinioci ukrali su automobil marke "opel astra". Krađa se dogodila u utorak oko tri sata ujutro, a procenjena šteta je oko 1.500 evra, prenela je RTK 2.
Pljačkaši su vlasniku automobila odneli kompletnu srpsku i kosovsku dokumentaciju, ali i kreditne kartice. "Sačekaćemo šta će nadležni organi da urade. Nadamo se da će da pronađu lopove", rekao je oštećeni Dalibor Đorđević.... »

Srbi sa kosmeta ponovo na meti lopova: Ukraden automobil petočlanoj porodici Đorđević

Večernje novosti pre 52 dana
Petočlanoj porodici Đorđević iz Donje Budrige u opštini Parteš nepoznati počinioci ukrali su automobil marke Opel Astra
Petočlanoj porodici Đorđević iz Donje Budrige u opštini Parteš nepoznati počinioci ukrali su automobil marke Opel Astra. Krađa se dogodila u utorak oko tri sata ujutro, a procenjena šteta je oko 1.500 evra, prenela je RTK 2.... »

Posle krađe krava u Budrigi petočlanoj porodici Đorđević ukrali automobil

RTV pre 52 dana
RTV: Posle krađe krava u Budrigi petočlanoj porodici Đorđević ukrali automobil
PARTEŠ - Petočlanoj porodici Đorđević iz Donje Budrige u opštini Parteš nepoznati počinioci ukrali su automobil marke Opel Astra.
Krađa se dogodila u utorak oko tri sata ujutro, a procenjena šteta je oko 1.500 evra, prenela je RTK 2. Pljačkaši su vlasniku automobila odneli kompletnu srpsku i kosovsku dokumentaciju, ali i kreditne kartice. "Sačekaćemo šta će... »

Ukraden automobil petočlanoj porodici Đorđević

B92 pre 52 dana
B92: Ukraden automobil petočlanoj porodici Đorđević
Petočlanoj porodici Đorđević iz Donje Budrige u opštini Partež nepoznati počinioci ukrali su automobil marke Opel Astra.
Krađa se dogodila u utorak oko tri sata ujutro, a procenjena šteta je oko 1.500 evra, prenela je RTK 2. Pljačkaši su vlasniku automobila odneli kompletnu srpsku i kosovsku dokumentaciju, ali i kreditne kartice. "Sačekaćemo šta... »
©2019 Netmark d.o.o.